Home Aruba

Trouwen op Aruba

E-mailadres Afdrukken PDF

View the embedded image gallery online at:
http://www.worldwideweddings.nl/aruba#sigProGalleria9280431720

Trouwen op Aruba. Zon, zee, een prachtige onderwaterwereld, Divi Divi bomen en hele mooie witte stranden. De Nederlandse Antillen en Aruba zijn het zonnigste stukje Nederland dat we kennen. Voor je trouwreis is het hier echt een paradijs.

Aruba is het meest westelijk gelegen van de ABC eilanden. Centraal op het eiland ligt de hoofdstad Oranjestad. Hier vind je naast karakteristieke oude huizen ook nieuwe shoppingmalls. Het eiland is schaars begroeid met cactussen, aloë’s, struikgewas en lage boomsoorten zoals de Divi-Divi. Langs de zuidkant en westkant liggen alle hotels en appartementen aan de schitterende stranden.

Wij kunnen voor jullie een mooie trouwdag organiseren op Aruba. De officiële trouwceremonie vindt altijd plaats op het stadhuis van Oranjestad. Daarnaast bieden veel hotels nog een symbolische trouwceremonie op het strand aan.

Hierbij staan een aantal hotels en appartementen die wij voor jullie hebben uitgezocht omdat ze erg mooi en romantisch zijn. Oftewel een prima keuze om jullie trouwvakantie door te brengen, hebben jullie zelf een ander hotel in gedachten, laat het ons weten en wij informeren jullie graag over de mogelijkheden.

 

anvrsgr

Meer weten ?

Vraag hier informatie

email-button

of bel 078-6170820

Aruba video corner

Trouwen op Aruba