Home Barbados

Trouwen op Barbados

E-mailadres Afdrukken PDF

barbados

Trouwen op Barbados. Barbados wordt ook wel de parel van de West Indies genoemd. Dit meest oostelijk gelegen eiland van het Caraïbische gebied heeft vele gezichten. Naast paradijselijk witte stranden heeft het eiland ook schilderachtige visserdorpjes, exotische botanische tuinen, oude forten en kerken en de levendige hoofdstad Bridgetown.

De Spanjaarden ontdekten het prachtige eiland in de 16e eeuw en noemden het ’Los Barbados’, omdat de wortels van de Ficusbomen gelijkenis vertoonden met de baarden van de zeelui. Barbados wordt nu ook wel ’Little England’ genoemd, vanwege de vele Britse traditites. Inloeden uit de tijd van de Britse overheersing kom je onder andere tegen in de hoofdstad of op de vele plantages, waar prachtige koloniale plantagehuizen bewaard zijn gebleven.

De hoofdstad Bridgetown (tevens aanvlieghaven) is gelegen in het zuidwestpunt van het eiland. Als je op Barbados bent is het zeker de moeite waard om de stad te bezoeken waar je heerlijk kunt flaneren over Trafelquar Square en kunt genieten in de smalle straatjes met de leuke winkeltjes, terrasjes en restaurants. Het toerisme op Barbados is voornamelijk te vinden aan de west- en zuidkant van het eiland.

Voor degene die meer wil dan alleen relaxen op Barbados is het aan te raden om dit eiland te combineren met de eilanden St. Lucia en/of Grenada.

 

anvrsgr

Meer weten ?

Vraag hier informatie

email-button

of bel 078-6170820