Home Bestemmingen Caribbean
E-mailadres Afdrukken PDF

Het Caribisch gebied bestaat uit de Caraïbische Zee, de zeeën rond de Bahama's en haar eilanden (Caraïbische eilanden), waaronder ook de Antillen en de landen die grenzen aan de Caribische Zee.

Het gebied komt aan zijn naam door de Cariben, een indianenstam die in het gebied leefde ten tijde van de komst van de Europeanen. Het gebied werd in de koloniale tijd aangeduid met West-Indië of De West, een naam die nog altijd slaat op Christoffel Columbus' verkeerde opvatting dat hij India bereikt had. De Cariben spreken tot ieders verbeelding, niet in de laatste plaats weer aangewakkerd door de 'Pirates Of The Caribbean'-films. Parelwitte stranden, kristalhelder water, wuivende palmbomen, donkere rum, het is slechts een kleine greep van wat dit gebied aan moois te bieden heeft.
Bekijk hier onze Caribische trouwbestemmingen, klik op de kaart of kies uit het menu.

 


 

 

 

 

Nieuwe bestemmingen

World Wide Weddings is steeds op zoek naar nieuwe trouwbestemmingen in het buitenland. Onze lijst met bestemmingen wordt daarom ook regelmatig uitgebreid. Hebben jullie zelf een land in gedachten of een bepaalde locatie die niet tussen onze bestemmingen staat? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

anvrsgr