Home Bestemmingen Nieuw

Nieuwste bestemmingenKLM breidt aantal vluchten naar Curaçao uit

E-mailadres Afdrukken PDF

logo klm

Met ingang van 17 november 2014 breidt KLM het aantal rechtstreekse vluchten naar Curaçao uit. Vanaf deze datum voert de luchtvaartmaatschappij negen wekelijkse vluchten uit, waarvan zes rechtstreeks. De extra vluchten worden op maandag en woensdag uitgevoerd . Daardoor kunnen wij nog beter voor jullie een flexibele trouwreis naar deze mooie bestemming regelen.

 

Luxe suites in Divi Aruba

E-mailadres Afdrukken PDF

divi-aruba-all-inclusive

Hotel Divi Aruba All Inclusive heeft het aanbod aan kamers uitgebreid met de luxe 2-bedroon oceanfront suites: 2 slaapkamers met ieder een eigen badkamer en een woonkamer. Geschikt voor totaal 5 personen. Genieten van een prachtig uitzicht over zee en bij het schitterende zandstrand van Aruba. Deze geweldige accommodatie kan natuurlijk ook via World Wide Weddings geboekt worden.

Lees meer...
 

Curaçao wordt steeds gezelliger!

E-mailadres Afdrukken PDF

blvd

Onlangs is vlakbij het Sea Aquarium Beach de ‘Curaçao Beach Boulevard’ geopend. Een plek waar strand, shoppen, dineren en uitgaan samenkomen.  Een unieke gelegenheid voor lokale bewoners en toeristen om elkaar te ontmoeten. Klik hier voor meer.

 

Trouwen en cruisen: een bijzondere combinatie

E-mailadres Afdrukken PDF

trouwen-cruising

En deze combinaties maakt World Wide Weddings graag voor jullie! Zoals trouwen in Venetië en daarna aan boord voor een ontdekkingsreis door het Middellandse Zeegebied. Of tijdens een cruise door het Caribisch gebied elkaar op Aruba het JA-woord geven. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te nemen.

 

Met de Dreamliner naar Aruba, Bonaire en/of Curaçao

E-mailadres Afdrukken PDF

dreamliner-arkefly

Vanaf juli 2014 wordt vliegen naar deze bestemmingen nog comfortabeler met de nieuwe Boeing 787 Dreamliner van ArkeFly. En natuurlijk kun je dit ook boeken via World Wide Weddings! Hier is alvast even een voorproefje.

 

TOP 3 trouwbestemmingen gewijzigd!

E-mailadres Afdrukken PDF

123

De nieuwe Top 3 van trouwbestemmingen ziet er nu als volgt uit: Curaçao staat nog steeds op 1, Aruba is opgeklommen naar de tweede plaats en Mauritius is nu derde. Sterk in opkomst zijn Venetië, Kos en Las Vegas. En natuurlijk allemaal te boeken via World Wide Weddings! Kijk bij de verschillende bestemmingen naar ons aanbod, we horen het graag als we voor je aan de slag kunnen.

 

Trouwen op Malta nu ook voor homostellen

E-mailadres Afdrukken PDF

homohuwelijk

Onlangs is op Malta de wet goedgekeurd die het mogelijk maakt voor homostellen om een wettig rechtsgeldig huwelijk te sluiten. En dus kan World Wide Weddings nu ook voor Nederlandse homostellen een legaal huwelijk op dit mooie eiland regelen. Klik hier voor meer informatie over onze trouwarrangementen.

 

Huwelijksreis naar COUPLES Kreta

E-mailadres Afdrukken PDF

COUPLES-Kreta

Je huwelijk al helemaal gepland, maar nog steeds geen bestemming gevonden voor je huwelijksreis? Misschien is dan het COUPLES Aquila Elounda Village hotel op Kreta wel een aanrader! De Aquila hotels staan voor kwaliteit, luxe en stijl. Daarnaast is dit hotel alleen toegankelijk voor volwassenen, heerlijk relaxed! Voeg daarbij dat het hotel op dit moment een gratis massagebehandeling biedt van 15 minuten in het recent geopende Spa & Wellness center en je huwelijksreis is compleet. Bel gerust als je prijzen en verdere bijzonderheden wilt weten.

 

Suneo Club: alles voor een sprankelende vakantie

E-mailadres Afdrukken PDF

suneo

Een nieuw concept van TUI dat wij graag onder de aandacht brengen, omdat het prima te combineren is met een trouwarrangement. Onder meer het Ialysos hotel op Rhodos behoort tot deze nieuwe groep en biedt een prima All Inclusive formule, veel (sport)activiteiten, avondentertainment, frisse en moderne hotelkamers en een zeer gunstige prijs! Laat het ons weten als je geïnteresseerd bent!

 

Trouwen in de Dominicaanse Republiek kan ook!

E-mailadres Afdrukken PDF

DomRep

World Wide Weddings biedt nu ook trouwarrangementen aan in de Dominicaanse Republiek. Ons aanbod is in ontwikkeling, vandaar dat er nog geen specifieke vermelding op de website is. Maar we hebben al een aantal pakketten die we aan kunnen bieden, zoals onder meer naar het gloednieuwe hotel SPLASH WORLD Royalton Punta Cana & Memories Splash. Het eigentijdse design, de luxe kamers en het 24-uurs Al lInclusive pakket maken dit 5-sterren hotel tot een aangenaam vakantieverblijf. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, ook over de trouwarrangementen!

 

Playa del Carmen best gewaardeerd

E-mailadres Afdrukken PDF

playa-del-carmen

De bezoekers van Reisgraag.nl hebben ook afgelopen jaar weer veel ervaringen geschreven over de plaatsen die ze hebben bezocht. De Mexicaanse stad Playa del Carmen werd het beste gewaardeerd met gemiddeld een 8,8. Een prima bestemming dus om hier elkaar het JA-woord te geven! World Wide Weddings kan bij een groot aantal hotels (meer zelfs dan bij ons op de site staan) een compleet trouwarrangement aanbieden, waarbij we natuurlijk ook alle documenten verzorgen. Lees verder... of neem contact met ons op!

 

Hoe leuk is trouwen in het buitenland?

E-mailadres Afdrukken PDF

Hoe leuk is trouwen in het buitenland?

Dat vragen veel mensen zich af, en natuurlijk ook wat kost zoiets dan? Maandag 20 januari werden deze vragen ook gesteld in het televisieprogramma Studio Max Live. Kijk met ons mee en zie hoe een trouwceremonie op Curaçao door het bruidspaar ervaren wordt. Kijk hier (vanaf 06.20 min.)

 

Ook je trouwalbum via World Wide Weddings

E-mailadres Afdrukken PDF

BookByBar

Wil je van de in het buitenland gemaakte trouwfoto's een album dat helemaal samengesteld wordt naar jullie wensen? Dan kan World Wide Weddings jullie daarbij helpen. Wij bieden jullie, in samenwerking met Book By BAR de mogelijkheid om op professionele wijze een album samen te stellen, waarbij de grootte van het album, het aantal pagina's, sfeer en stijl door jullie bepaald wordt. We kunnen al een album met zo'n 100 foto's aanbieden vanaf € 79,95.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Nieuw bij WWW: Marriott Aruba

E-mailadres Afdrukken PDF

Marriott-Aruba-250px

World Wide Weddings biedt nu ook het luxe Marriott hotel aan op Aruba. Dit hotel heeft in de periode van 20 april t/m 18 december 2014 een speciaal honeymoonpakket waarin opgenomen bij aankomst champagne en fruit op de kamer en een diner voor 2 in het visspecialiteitenrestaurant. Kijk hier voor info. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

 

Bonaire schoongemaakt

E-mailadres Afdrukken PDF

bonaire-strand

Een paar weken geleden is er weer een grote schoonmaakactie geweest met als doel de kust voor Bonaire en ook de stranden weer van allerlei zwerfvuil te 'verlossen'. Dit gebeurt ieder kwartaal, waardoor de stranden van dit duik- en snorkelparadijs er steeds prachtig bijliggen. En op zo'n strand kun je elkaar dan ook nog eens het JA-woord geven!

Kijk hier voor meer informatie over de trouwarrangementen die World Wide Weddings aanbiedt....

 

Nieuw bij H.I.: Sensatori hotels

E-mailadres Afdrukken PDF

sensatori-resort-hotels
Holland International biedt sinds kort de SENSATORI hotelgroep aan. Bekend om 5-sterren luxe, design kamers, uitgebreid aanbod (sport)activiteiten en verfijnde culinaire hoogstandjes. Plus, heel belangrijk voor een romantisch verblijf, aparte zones voor stellen en families. Kortom, een aanrader misschien wel voor jullie huwelijksreis! En natuurlijk kunnen deze hotels, zoals het SENSATORI Gran Melia Palacio de Isora op Tenerife geboekt worden via World Wide Weddings.

 

Sri Lanka steeds populairder

E-mailadres Afdrukken PDF

sri-lanka

Sri Lanka is gerangschikt in de top 5 bestemmingen ter wereld door veel toeristen. Ook wij merken een toenemende belangstelling voor dit mooie eiland. Voor trouwlustigen is het een bestemming met veel mogelijkheden. Denk maar eens aan de combinatie van een rondreis waarbij natuur en cultuur elkaar afwisselen. Dan een idyllische trouwceremonie bij een sfeervol hotel en als slot nog een paar dagen romantisch relaxen op de Malediven! World Wide Weddings kan het allemaal regelen. Kijk verder...

 

Full Board Plus op Mauritius

E-mailadres Afdrukken PDF

beachcomber logo

Een primeur voor de Beachcomber hotels Paradis en Trou aux Biches op Mauritius: een Full Board Plus pakket. Dit pakket biedt de gasten een dagelijkse lunch, een selectie van drankjes bij de lunch en het diner.
Het is geen complete All Inclusive, maar biedt zo wel een mogelijkheid de kosten te beheersen.
Natuurlijk biedt World Wide Weddings beide hotels aan voor een romantische trouwreis. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

 

Homohuwelijk meer mogelijk in buitenland

E-mailadres Afdrukken PDF

homohuwelijk

Het aantal bestemmingen in het buitenland waar het mogelijk is om een wettig rechtsgeldig huwelijk te sluiten tussen twee personen van hetzelfde geslacht blijft gelukkig toenemen.
Het was al mogelijk om in New York een dergelijk huwelijk te sluiten en nu zijn daar ook Bonaire en Nieuw-Zeeland bijgekomen. We zijn heel blij met deze ontwikkelingen en kijken al uit naar jullie aanvragen! Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

 

Hotel Plaza Bonaire wordt All-inclusive

E-mailadres Afdrukken PDF

Plaza Bonaire

Hotel Plaza op Bonaire wordt per 1 november 2013 de eerste All Inclusive bestemming op dit Caribische eiland. Er is zelfs een speciaal All Inclusive pakket voor duikliefhebbers, inclusief kant- en bootduiken. En natuurlijk kunnen wij dit voor jullie combineren met een mooie trouwdag, eventueel op het strand bij het hotel. Voor meer informatie kijk hier.

 

Nieuwe All-risk verzekering

E-mailadres Afdrukken PDF

Europeesche Verzekeringen

Europeesche verzekeringen introduceert een nieuwe doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Het aanbod aan verschillende pakketten is sterk uitgebreid, waardoor iedere reiziger de juiste verzekering geboden kan worden.
Uniek is de All-risk annulering waarbij je, naast de standaard annuleringsredenen, zelf de reden kunt bepalen voor het annuleren van de reis. Natuurlijk kan World Wide Weddings deze verzekeringen ook regelen, dus neem contact op als je meer wilt weten!

 

Prijswinnaars Bruid & Bruidegom actie

E-mailadres Afdrukken PDF

winnaarsaruba

Een bezoek brengen aan de Love& Marriage beurs, je foto laten maken en dan... win je zomaar een geweldige huwelijksreis naar Aruba!
Het overkwam Edwin en Denise, die in december na hun trouwdag in Nederland afreizen voor een romantisch verblijf in het All Inclusive hotel Tamarijn Aruba op het zonnige Aruba. Deze reis is ze aangeboden door World Wide Weddings in samenwerking met ArkeFly, Tamarijn Aruba hotel en Bruid & Bruidegom.

Zoek je zelf ook nog een mooie huwelijksreis of wil je in het buitenland trouwen? Aruba biedt heel veel romantische mogelijkheden en World Wide Weddings kan het voor jullie regelen. Lees meer....

 

Stijlvolle luxe voor levensgenieters

E-mailadres Afdrukken PDF

blue-lagoon-kos

Zoek je 'het goede leven' voor je huwelijks- of trouwreis? Denk dan eens aan de hotels van de Sensatori of Puravida ketens. Kernwoorden bij deze hotels zijn stijlvol entertainment en veel ruimte voor rustig relaxen. Een voorbeeld van een dergelijk hotel is het Blue Lagoon Village op Kos. Dit hotel kunnen we dan ook nog eens combineren met een trouwarrangement op dit Griekse eiland! Neem contact met ons op als je mee wilt weten.

 

Barbados in top 3 meest vriendelijke landen

E-mailadres Afdrukken PDF

barbados-255px

Op een schaal van 1 tot 7 scoort Barbados een royale 6,6 als het gaat om vriendelijkheid! En dat is niet zo gek, want 'genieten' staat bij de inwoners van dit prachtige Caribische eiland centraal. Deze gemoedelijke sfeer past prima bij de romantiek van een huwelijk op één van de mooie stranden waarover het eiland beschikt. En World Wide Weddings kan zo'n rechtsgeldig huwelijk natuurlijk voor jullie regelen! Lees meer...

 

St. Maarten trakteert!

E-mailadres Afdrukken PDF

trouwen-sint-maarten

€ 200,- korting op je vakantieboeking naar St. Maarten (dus ook voor je huwelijksreis!) bij World Wide Weddings. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op, we gaan graag voor je aan de slag!

 

Miss Perfect is de bruid

E-mailadres Afdrukken PDF

MissPerfect

Het magazine Miss Perfect, een uitgave van de Consumentenbond, besteedt uitgebreid aandacht aan alles wat met trouwen te maken heeft, zoals ook een item over trouwen in het buitenland. En World Wide Weddings mocht hier aan meewerken! Klik hier voor het artikel.

 

ArkeFly biedt parkeermogelijkheden op Schiphol

E-mailadres Afdrukken PDF

arkefly

Wil je voor een aantrekkelijk tarief de auto bij Schiphol parkeren? Dan is er, als je vliegt met ArkeFly, een extra mogelijkheid bijgekomen, want deze maatschappij biedt vanaf juli dit jaar de optie om ook een parkeerplaats te boeken. En er kan nu al geboekt worden met kortingen die oplopen tot 25%. Natuurlijk kan World Wide Weddings deze extra service voor jullie regelen, dus laat het weten als je geïnteresseerd bent.

 

Verzekeren samengestelde reis

E-mailadres Afdrukken PDF

Europeesche VerzekeringenEuropeesche verzekeringen, waar World Wide Weddings al haar verzekeringen voor de bruidsparen onderbrengt, biedt nu ook de mogelijkheid om in combinatie met een reeds bestaande doorlopende annuleringsverzekering ook een verzekering af te sluiten voor een reis die samengesteld is uit allerlei losse onderdelen. De premie voor deze verzekering bedraagt slechts 2% van de totale reissom (excl. assurantiebelasting). Wij informeren jullie graag over de mogelijkheden!

 

Ja! Ik wil een gratis huwelijksvoltrekking op St. Maarten!

E-mailadres Afdrukken PDF

 gratis-trouwenDat kan, want het Nederlandse Toerisme Bureau voor St. Maarten biedt 100 koppels een gratis officiële huwelijksceremonie aan op St. Maarten.

Lees meer...
 

Ontdek het vernieuwde Sunscape Curaçao Resort

E-mailadres Afdrukken PDF

sunscape curacao 255x140

Ontdek het vernieuwde Sunscape Curaçao Resort, Spa en Casino! Op 10 december 2012 heeft het vernieuwde Sunscape Curaçao Resort, Spa en Casino officieel de deuren geopend. Het hotel, dat vroeger bekend stond als Breezes Curaçao, is geheel gerenoveerd en is nu een modern en zeer uitgebreid 4-sterren resort. En natuurlijk kan er hier nog steeds een gratis trouwarrangement geboekt worden! Lees meer...

 

Uitbreiding trouwarrangementen Bali

E-mailadres Afdrukken PDF

maya-ubud-bali-255px

World Wide Weddings biedt nu ook de mogelijkheid om te trouwen bij een hotel dat midden in de prachtige natuur van Bali ligt.
Het Maya Ubud hotel biedt alle faciliteiten die je van een romantisch hotel mag verwachten. Wij nemen graag de mogelijkheden met jullie door!

 

Tafelberg in Kaapstad Zevende Wereldwonder

E-mailadres Afdrukken PDF

tafelberg-255px

Sinds 2 weken is de Tafelberg in Kaapstad één van de nieuwe Zeven Wereldwonderen! De Tafelberg is het absolute symbool van de stad en biedt vanaf de top een indrukwekkend uitzicht over Kaapstad. Combineer een tocht naar deze bijna 1100 meter hoge berg met een trouwarrangement in een schitterende omgeving op ca. 15 minuten rijden van Kaapstad: het Twelve Apostles hotel in Camps Bay. Wil je meer weten? Laat het weten en we sturen je de informatie over het trouwarrangement toe.

 

RIU hotels ‘adults only’

E-mailadres Afdrukken PDF

riu-logo1

Zonder kinderen op reis en heerlijk genieten van rust in een stijlvolle ambiance. Een heerlijke huwelijksreis die we jullie aan kunnen bieden bij een aantal hotels van de bekende hotelketen RIU.
Er zijn enkele hotels die uitsluitend toegankelijk zijn voor volwassenen zoals hotel RIU Palace Macao op de Dominicaanse Republiek en hotel RIU Don Miguel op de Canarische Eilanden. Verder zijn er hotels die een deel van hotel speciaal voor volwassenen gereserveerd hebben, zoals Clubhotel RIU Varadero op Cuba. World Wide Weddings kan natuurlijk naar al deze hotels een huwelijksreis regelen. Laat het weten als je meer informatie wilt!

 

exclusieve accommodaties in de Cariben

E-mailadres Afdrukken PDF
tui_logo

Chogogo bungalows en appartementen op Curaçao, hotel Gran Porto Real in Playa del Carmen/Mexico, zo maar een greep uit het aanbod in het Caribisch gebied dat exclusief door Holland International op de Nederlandse markt gebracht wordt. Natuurlijk kan World Wide Weddings deze aantrekkelijk geprijsde, populaire accommodaties ook voor jullie boeken en dat dan in combinatie met jullie trouwdag! Voor meer informatie: bel of mail ons!

 

San Francisco The Place to be in 2013!

E-mailadres Afdrukken PDF

san-francisco-golden-gate

De toonaangevende reisgids Lonely Planet heeft San Francisco uitgekozen tot meest interessante stad om te bezoeken in 2013. En als je dan zo’n bezoek combineert met een trouwceremonie bij de Golden Gate Bridge wordt het een wel heel bijzondere vakantie! World Wide Weddings kan het allemaal regelen, lees verder….

 

Caribbean cruise vanaf Aruba en Curaçao

E-mailadres Afdrukken PDF

tui_342360_sm

Maak je trouwreis nog specialer: combineer de stap in het huwelijksbootje met een weekje heerlijk relaxed cruisen aan boord van de Monarch van Pullmantur. Vertrek kan zowel vanaf Aruba als Curaçao voor een reis naar onder meer Colombia en Venezuela.
World Wide Weddings informeert jullie graag over de verschillende mogelijkheden!

 

Je eigen fotograaf mee

E-mailadres Afdrukken PDF

weddingoverdegrenzen

Een fotoreportage vooraf al helemaal doornemen en dan vanuit Nederland de fotograaf ook meenemen naar de bestemming waar je gaat trouwen. Via World Wide Weddings is dit mogelijk. We werken samen met onder meer vakfotograaf Wim Stad om dit te realiseren.

Wil je meer weten? Kijk op weddingoverdegrenzen.nl of neem contact met ons op.

 

Hou je van elkaar en van de natuur?

E-mailadres Afdrukken PDF

hart-gras

Dan kun je ook prima bij World Wide Weddings terecht voor het boeken van je trouw- of huwelijksreis. Want in ons aanbod hebben we ook hotels/bestemmingen die speciale aandacht hebben voor de zogenaamde 'groene accommodaties'. Zo houdt hotel Manchebo op Aruba zich bezig met het beschermen van zeeschildpadden.

Lees meer...
 

De Airbus A 380 van Emirates is geland!

E-mailadres Afdrukken PDF

emirates-a380

Op 1 augustus 2012 was het dan eindelijk zo ver: het grootste passagiersvliegtuig ter wereld, de Airbus A380, wordt door luchtvaartmaatschappij Emirates ingezet voor een dagelijkse vlucht van Amsterdam naar Dubai. En van daaruit kan er naar onder meer Mauritius, de Seychellen en Sri Lanka gevlogen worden voor een mooie trouwreis. Als promotie voor de vluchten met dit bijzondere toestel biedt Emirates de komende maanden speciale tarieven aan. Natuurlijk kan World Wide Weddings die ook voor jullie boeken. Dus profiteer en pak je kans om voor een aantrekkelijk tarief met dit supertoestel te vliegen. We informeren je graag over de speciale actietarieven.

 

Wintercruises

E-mailadres Afdrukken PDF

winter-cruise

De meeste cruisemaatschappijen hebben de winterschema's voor 20112/2013 al gepubliceerd. Een combinatie Dubai met een cruise van AIDA of Costa Cruises, een AIDA cruise vanaf Tenerife naar een aantal Canarische eilanden, World Wide Weddings kan het natuurlijk allemaal voor jullie regelen. Neem gerust contact met ons op!

 

SENTIDO Hotels & Resorts ook te boeken bij World Wide Weddings!

E-mailadres Afdrukken PDF

sentido_hotel

Luxe, comfort, een uitstekende service en uitstekende maaltijden zijn typische kenmerken voor de SENTIDO hotelgroep.
Maar ook kan er uitgebreid aan de conditie gewerkt worden met de dagelijkse SENTIDO Day break.
Alle hotels bieden gratis WiFi in de lobby en een luxe welkomstceremonie met drankje en verfrissend handdoekje. Sommige hotels hebben zich met name in een verblijf voor gezinnen gespecialiseerd , andere richten zich met name op een verblijf zonder kinderen! Voor een huwelijksreis dus absoluut een aanrader. Er zijn SENDIDO hotels in Griekenland, in Spanje, Tunesië en Turkije. Zoals b.v. het wel heel bijzondere hotel Gold Island in Asvallar (bij Antalya).
Natuurlijk kan World Wide Weddings jullie verder over deze uitstekende hotels informeren en boeken we graag zo'n fantastische accommodatie voor jullie honeymoon! Neem dus gerust contact met ons op.

 

Bij ArkeFly geen gesjouw met koffers!

E-mailadres Afdrukken PDF

arkefly

In de periode 1/6 t/m 30/092/2012 biedt ArkeFly haar passagiers een gratis service 'Drive-Inchecken'.
Je checkt al direct op P3 (langparkeren op Schiphol) de koffers in, waardoor je bij aankomst in de vertrekhal direct door kunt naar de paspoortcontrole! Natuurlijk regelt World Wide Weddings je huwelijksreis of gewone vakantie in combinatie met deze service, dus neem gerust contact met ons op!

 

1 jaar homohuwelijk New York

E-mailadres Afdrukken PDF

ny_marriage

Het is al weer een jaar geleden dat het officieel werd toegestaan voor homo’s en lesbiennes om in New York legaal te trouwen. Dat wordt gevierd met diverse activiteiten in de maanden juni en juli. Maar natuurlijk kan er het hele jaar door een trouwceremonie geregeld worden! World Wide Weddings biedt een ruime keuze aan trouwpakketten, lees meer…

 

Zelf bagage inchecken bij ArkeFly

E-mailadres Afdrukken PDF

bagage

Voor de meeste vluchten van ArkeFly die vanaf Schiphol vertrekken is het nu mogelijk om zelf je bagage in te checken bij de Self Service bagage afgiftepunten. World Wide Weddings boekt graag voor jullie de vluchten met ArkeFly naar jullie trouwbestemming. Kijk hier hoe je zelf je bagage in kunt checken.

 

Nog meer genieten bij Hotel Lions Dive/Curaçao!

E-mailadres Afdrukken PDF

lions-dive

Deze populaire accommodatie heeft tegenwoordig ook een Spa, waar je heerlijk tot rust kunt komen. En toch nog even het 'thuisfront' checken? Geen probleem, want in het hele resort is nu gratis WiFi! Een fantastisch hotel dat we perfect kunnen combineren met een mooie trouwceremonie. Lees meer....

 

Trouwen op 12-12-12

E-mailadres Afdrukken PDF

12dec12

Trouwen op 12 december 2012: een zeer geliefde datum! Wij kunnen op deze datum nog op verschillende locaties, waaronder Aruba en Curaçao voor jullie een trouwceremonie regelen. Bel ons, we gaan graag voor jullie aan de slag!

 

Romantisch St. Maarten

E-mailadres Afdrukken PDF

trouwen-sint-maarten

Wil je een romantische cruise in het Caribisch gebied combineren met een trouwceremonie op een prachtig strand? Dan is St. Maarten zeker een bestemming die hiervoor een aantal prima locaties biedt.
Neem gerust contact met ons op, we informeren jullie graag over de mogelijkheden. Meer hier ...

 

Kortingen Beachcomber hotels

E-mailadres Afdrukken PDF

beachcomber_logo

De Beachcomber hotelgroep bestaat 60 jaar! Deze keten, die onder meer een grote variëteit hotels aanbiedt op Mauritius, viert dit met zeer interessante kortingen (oplopend tot 60%) in een aantal accommodaties. World Wide Weddings kan dit natuurlijk voor jullie regelen, neem dus gerust contact met ons op!

 

Met het grootste passagiersvliegtuig naar Dubai

E-mailadres Afdrukken PDF

fly_emirates

Emirates gaat vanaf 1 augustus de route Amsterdam-Dubai vliegen met de Airbus A380, het passagiersvliegtuig dat het vlaggenschip van de maatschappij is. En vanuit Dubai kunnen jullie dan voor de trouwreis doorvliegen naar bijv. Mauritius of de Seychellen.

World Wide Weddings heeft een uitgebreid aanbod naar deze romantische bestemmingen, dus neem contact met ons op!

 

Prachtige villa's op Cyprus

E-mailadres Afdrukken PDF

villa-cyprus

Uniek voor Cyprus en natuurlijk ook aangeboden door World Wide Weddings! Villa's gelegen op loopafstand van het gezellige Paphos en slechts door een wandelpad gescheiden van het strand. Paradise Cove is een pareltje! Totaal tien schitterend ontworpen, nieuwe villa's met elk een eigen zwembad, rustig gelegen en met veel privacy. De villa's zijn luxe en zeer smaakvol ingericht. Meer weten? Neen dan contact met ons op!

 

Love & Marriage beurs

E-mailadres Afdrukken PDF

loveenmarriagelogo

Op 25 en 26 februari is World Wide Weddings op de grote beurs voor trouwlustigen in Utrecht: de Love&Marriage Beurs. Wij kunnen je hier alle informatie geven over trouwen in het buitenland of over een leuke/romantische huwelijksreis.

Kom gezellig langs, we adviseren jullie graag! 
 

Deals!

E-mailadres Afdrukken PDF

deals

Werelddealweken bij KLM, ArkeFly deals, Flitskortingen Holland International, VakantieVIP van Oad: al deze acties kunnen ook via World Wide Weddings geboekt worden. Wij houden alle speciale aanbiedingen scherp in de gaten en zullen die als het voor onze aanstaande bruidsparen interessant is, altijd aanbieden.

Nog meer redenen om je trouw- of huwelijksreis via World Wide Weddings te boeken!

 

Aanbieding Mauritius

E-mailadres Afdrukken PDF

shanti-maurice

Het nieuwe hotel Shanti Maurice op Mauritius biedt t/m 30 september 2012 haar gasten een gratis halfpension aan.
World Wide Weddings regelt graag jullie huwelijk of huwelijksreis naar dit hotel! Neem contact met ons op over de diverse mogelijkheden.

 

 

Meer keuze in Griekenland

E-mailadres Afdrukken PDF

kreta255

World Wide Weddings biedt nu ook trouwarrangementen aan op Kreta en Kos. Natuurlijk kunnen we ook hierbij de vluchten en accommodatie voor jullie regelen. We helpen jullie graag om jullie trouwdag in Griekenland te regelen!

 

Voordelig naar Curaçao

E-mailadres Afdrukken PDF

Air-Berlin-logo

Rechtstreeks vliegen naar Curaçao kan nu ook vanaf Düsseldorf!  Air Berlin biedt aantrekkelijke tarieven op deze route en natuurlijk kan World Wide Weddings dit ook voor jullie boeken. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op over de details.

 

Zoover award voor Hotel Dolphin Suites

E-mailadres Afdrukken PDF

Zoover_Awards_2011

Design boutique hotel Dolphin Suites op Curaçao krijgt de Zoover award 2011. Het hotel onderscheidt zich van andere accommodaties door een combinatie van kleinschaligheid en oog voor detail. Een stijlvolle aankleding, gunstige ligging bij Mambo Beach en met name de speciale aandacht voor de gasten heeft geresulteerd in de ontvangst van de Zoover award!

Natuurlijk kan World Wide Weddings dit hotel ook voor jullie trouw-/huwelijksreis boeken! Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt.

 

WWW in Editie NL

E-mailadres Afdrukken PDF

trouwen-buitenland-editie_nl

Deze week was World Wide Weddings te zien in het RTL programma Editie NL. Kijk hier naar de bijdrage

 

Trouwen op St. Maarten: dat kunnen jullie ook!

E-mailadres Afdrukken PDF

trouwen-sint-maarten

World Wide Weddings regelt met veel kennis en expertise ook jullie romantische trouwdag op St. Maarten. En wil je in hetzelfde hotel verblijven als Jan Smit? Wij hebben het in ons assortiment, evenals natuurlijk nog een aantal andere accommodaties. Kijk wat er allemaal mogelijk is..

 

'Oscar' voor Malaysian Airlines

E-mailadres Afdrukken PDF

world-travel-awards

De Maleisische vijfsterren-luchtvaartmaatschappij Malaysia Airlines heeft bij de World Travel Awards (Azië) de onderscheidingen voor zowel Asia Leading Airline als ook Asia’s Leading Airline Lounge gewonnen. De onderscheidingen, die gelden als de ‘Oscars’ van de reisindustrie, worden sinds 1993 elk jaar uitgereikt. Zij dienen als erkenning en beloning van uitmuntende prestaties binnen de gehele en wereldwijde reis- en toerisme-industrie.
Natuurlijk kan World Wide Weddings voor jullie vluchten – o.a. naar Bali – met deze maatschappij boeken.

 

Bonaire, Divi Flamingo Beach Resort

E-mailadres Afdrukken PDF

divi-bonaire

Met trots presenteert dit gezellige hotel op Bonaire de volledig gerenoveerde kamers! Klik door naar de hotelinformatie voor de nieuwste foto's en kom al helemaal in de sfeer van dit kleine, rustige Caribische eiland waar niet alleen op het land, maar ook onder water van alles te zien is. Wij regelen met veel plezier jullie trouwdag op deze unieke bestemming!

 

Snel trouwen in Italië

E-mailadres Afdrukken PDF

trouwen_in_venetie

Trouwen in Italië kan nu nog sneller dan voorheen, omdat de procedure rondom de trouwdocumenten vereenvoudigd is. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op!

 

Romantiek en respect voor de natuur

E-mailadres Afdrukken PDF

sandos-caracol

Romantiek en respect voor de natuur gaan prima samen.

Verantwoord omgaan met water en energie en gebruik maken van regionale producten in de keuken. Dat zijn zo maar een paar punten waar accommodaties op worden geselecteerd om in aanmerking te komen voor een award van het Travelife Sustainability Systeem.

Lees meer...
 

Boeken: appartementen The Strand Curacao

E-mailadres Afdrukken PDF

appartement_the_strand_curacao

Vanaf 1 november 2011 te boeken: Appartementen The Strand/Curaçao. Direct aan het strand gelegen en dichtbij hotel Avila bieden niet alleen een prachtig uitzicht vanaf het balkon, maar ook volop ruimte met 3 slaapkamers. En het ontbreekt je echt aan niets: vaatwasser, wasmachine, droger, internetaansluiting, 3 badkamers en natuurlijk een volledig ingerichte keuken. En om het gevoel van luxe te completeren: het ontbijt wordt in het appartement bezorgd! Meer weten? Neem contact met ons op!

 

Huwelijksreis naar Aruba met € 1000,- korting per persoon!

E-mailadres Afdrukken PDF

the-westin-aruba-resort

Wil je op huwelijksreis in de periode 1 januari t/m 31 maart 2012 en vind je Aruba een leuke bestemming? Dan kunnen we jullie een korting aanbieden die oploopt tot € 1000,- per persoon als je boekt voor hotel The Westin, een geweldig 5-sterren hotel gelegen aan één van de mooiste stranden van Aruba.

We informeren je graag over de mogelijkheden en voorwaarden!
 

Trouwen op Sri Lanka in bekroond hotel

E-mailadres Afdrukken PDF

flickr_fortress_galle_srilanka

Hotel The Fortress, het eerste boutique hotel op Sri Lanka heeft onlangs de vermelding 'Best Small Hotel' ontvangen van de Asia Pacific Hotel Awards. Een absolute onderstreping van de service en uitstraling die dit hotel aan haar gasten en zeker ook aan bruidsparen biedt! World Wide Weddings regelt met plezier jullie trouwdag bij dit bijzondere hotel. Lees meer...

 

Bali = beste eiland van Azië

E-mailadres Afdrukken PDF

Bali-prijs

Goed nieuws voor Bali. Het populaire eiland is verkozen tot zowel het beste eiland van Azië als het op één na beste eiland ter wereld. Het Indonesische eiland wordt door velen als één van de mooiste eilanden ter wereld beschouwd vanwege haar natuurlijke schatten, de vele bezienswaardigheden en de gastvrijheid van de lokale bevolking. Mede dankzij de uitgebreide feestkalender valt er op het eiland altijd wel iets te beleven. Misschien een idee als trouwlocatie?

 

Papagayo Beach & Lounge resort opent beachclub

E-mailadres Afdrukken PDF

pagayo-beach-club

De nieuwe Beach Club van Papagayo is vanaf de opening al één van de hotspots van Curaçao!
Een gezellige buitenbar, internationale keuken, comfortabele ligbedden op het strand en natuurlijk een ontspannen Caribisch sfeertje. Zo wordt een verblijf in de luxe bungalows van Papagayo nog aangenamer.
Wil je meer weten over deze accommodatie? Kijk hier...

 

New York kleurt roze

E-mailadres Afdrukken PDF

i-love-new-york-pink

Eindelijk! Het is vanaf nu mogelijk voor homo en lesbische stellen om een legaal huwelijk in New York te sluiten. Wij helpen jullie graag met het regelen van locatie, vlucht en accommodatie.

 

Huwelijksreis door Frankrijk of Italië met een cabrio!

E-mailadres Afdrukken PDF

Peugeot-308_CC

Wil je van je huwelijksreis iets speciaals maken? Haren in de wind, genieten van de omgeving terwijl je rondrijdt in een luxe cabrio!

Lees meer...
 

Curaçao: tropisch vertrekpunt voor ruimtereizen

E-mailadres Afdrukken PDF

virgin-space

Vanaf 2014 zal het mogelijk zijn: een vlucht van ruim een uur, vliegen op een hoogte van ca. 100 kilometer en de absolute kick: zo'n 5 minuten gewichtloos zijn. Er kan nu al voor geboekt worden.

Lees meer...
 

De Seychellen: Koninklijke bestemming

E-mailadres Afdrukken PDF

trouwen-op-de-seychellen

Niet alleen voor Prins William van Groot-Brittannië en zijn kersverse bruid Kate zijn de Seychellen de ultieme bestemming om op huwelijksreis naar toe te gaan. World Wide Weddings heeft al voor heel veel bruidsparen een fantastische huwelijksreis naar deze romantische bestemming verzorgd. En trouw je liever daar dan in Londen dan kunnen we dat regelen! Lees meer...

 

Bali De Luxe

E-mailadres Afdrukken PDF

bali1

Proeven van tradities en verblijven in de mooiste accommodaties....

Combineer je trouwdag met een fantastische rondreis over Bali. Maak kennis met de ongerepte natuur van het noordwestelijk deel van het eiland, ontdek prachtige duik/snorkellocaties, trek langs meren en vulkanen en ervaar het pure Bali. Een majestueus verblijf met als hoogtepunt jullie trouwdag! Lees meer...


 

 

Een goede maaltijd? Vlieg Emirates!

E-mailadres Afdrukken PDF

emirates

Emirates, de luchtvaartmaatschappij die tegenwoordig ook vanaf Amsterdam vliegt, is door boekingssite Skyscanner verkozen tot de maatschappij met de beste maaltijden aan boord.

Wil je dus je trouw- of huwelijksreis al beginnen met een goede maaltijd, kies dan voor vliegen met Emirates! Vanaf Amsterdam of Düsseldorf via Dubai naar onder meer Mauritius, de Seychellen, Sri Lanka en de Malediven.

World Wide Weddings biedt jullie graag een aantrekkelijk arrangement aan!

 

Trouwen en duiken

E-mailadres Afdrukken PDF

snorkel_st_maarten

Combineer je trouwreis met een unieke duik- en snorkelspot!

Op St. Maarten is onlangs het eerste nationale marinepark geopend. Het ‘Man of War Shoal Marine Park’ voldoet aan de hoogste eisen voor natuurparken en is daarmee een gebied dat perfect aansluit bij de eisen voor duurzaam toerisme.

Lees meer...
 

Premium Comfort Class naar Caribisch gebied

E-mailadres Afdrukken PDF

arkefly

ArkeFly introduceert Premium Comfort Class op vluchten naar Caribisch gebied.

Wil je heerlijk comfortabel vliegen naar b.v. Aruba en Curaçao? Kies dan voor de nieuwste klasse aan boord van ArkeFly.Een speciale incheckbalie op Schiphol, voorrang bij het aan boord gaan, meer gewicht aan bagage toegestaan, 94 centimeter ruimte tussen de stoelen, gratis drankjes en maaltijden en inseat entertainment programma. Kortom, de vlucht zal voorbij vliegen!Laat het ons weten als je in deze nieuwe service van ArkeFly geïnteresseerd bent.

 

Nieuwe vlucht Amsterdam – Florence

E-mailadres Afdrukken PDF

Trouwen_in_Florence

Vanaf april 2011 biedt Alitalia rechtstreekse vluchten aan vanaf Amsterdam naar Florence. Een prima verbinding, die goed aansluit op de trouwarrangementen die World Wide Weddings aanbiedt in de historische stad Florence en het nabijgelegen intieme Siena. Klik hier voor de informatie over onze trouwarrangementen.

 

New York zeer in trek bij (trouw-) toeristen

E-mailadres Afdrukken PDF

NY-wedding255x140

2010 was voor de stad New York een geweldig toeristisch jaar. Er werden maar liefst 48,7 miljoen bezoekers geteld! Een absoluut record en een stijging van ruim 7% ten opzichte van 2009.

Ook aanstaande bruidsparen zijn steeds meer geïnteresseerd in een romantische trouwceremonie in The Big Apple en daar kan World Wide Weddings natuurlijk bij helpen! Klik hier voor de arrangementen die we allemaal aanbieden!

 

Trouwen bij Club Med op Mauritius

E-mailadres Afdrukken PDF

club_med_mauritius-255x140

World Wide Weddings biedt jullie nu ook de mogelijkheid om te trouwen bij de 5-sterren accommodatie La Plantation d'Albion op Mauritius.
Een prachtig ruim opgezet Clubdorp, een uitgebreid scala aan sportfaciliteiten, een zeer compleet All Inclusive pakket en de van alle gemakken voorziene kamers zorgen er voor dat jullie een onbezorgde vakantie hebben met natuurlijk als hoogtepunt een trouwceremonie op een romantische locatie op het complex!

 

Zwemmen met dolfijnen op Jamaica

E-mailadres Afdrukken PDF

zwemmen-met-dolfijnen

Vanaf nu biedt Jamaica de mogelijkheid om op twee locaties te genieten van de unieke ervaring om met dolfijnen te zwemmen. De eerste - Dolhpin Cove - bevindt zich bij Ocho Rios en nu is er een nieuw complex gebouwd in het noordwesten van Jamaica, tussen Montego Bay en Negril.

Alleen een kusje van de dolfijn of echt met ze zwemmen, het kan allemaal! Voor meer informatie kijk op www.dolphincovejamaica.com.

En natuurlijk kan World Wide Weddings dit voor jullie combineren met een trouw- of huwelijksreis.

 

Twee nieuwe combinatiereizen

E-mailadres Afdrukken PDF

combinatie_afrika_mauritius

Combineer Mauritius met Kenia of Zuid-Afrika. Reis eerst rond door een afwisselend natuurgebied (auto met privé chauffeur), maak kennis met bijzondere diersoorten en logeer in diverse lodges. Vervolgens naar het romantische Mauritius om daar elkaar het JA-woord te geven en te genieten van dit prachtige eiland!

 

Trouwen op de Antillen en dan ... Latijns-Amerika

E-mailadres Afdrukken PDF

 

nl_0020829170x70

Trouwen op Aruba of Curaçao en dan…. Latijns-Amerika!

Een hele bijzondere honeymoonbestemming: Cartagena/Colombia. Sinds 1980 staat het oude centrum van de bruisende, koloniale stad Cartagena (gelegen in het noordwesten van Colombia) op de werelderfgoedlijst van UNESCO. En dat is niet voor niets, al rondlopend krijg je al snel het idee in het oude Latijns-Amerika terecht gekomen te zijn!

Lees meer...
 

Nieuwe resorts in Mexico

E-mailadres Afdrukken PDF

mexico
We hebben twee nieuwe resorts in Mexico: het Sandos Caracol Beach Resort en het Viva Wyndham Maya hotel Kijk ook hier voor alle andere mogelijkheden voor trouwen in Mexico.

 

Trouwen eten en drinken op Barbados

E-mailadres Afdrukken PDF

barbadosfoodwinerum

Op Barbados wordt van 19 tot en met 22 november 2010 het Barbados Food & Wine and Rum Festival gehouden, een aantal gerenommeerde chefs zullen dan hun kookkunsten tonen. Een geweldige aanvulling op een trouwpartij op dit romantische Caraibische eiland. De trouwceremonie kan op korte termijn worden geregeld, zodat jullie niet alleen van elkaar kunnen genieten, maar ook kennis kunnen maken met de exclusieve keuken van Barbados.

Lees meer...
 

Nieuw aanbod Barbados

E-mailadres Afdrukken PDF

Trouwen-op-Barbados

We hebben ons Barbadosprogramma vernieuwd: nieuwe hotels en nieuwe trouw arrangementen. Trouwen op Barbados is nu nog aantrekkelijker. Kijk snel hier.

 

Snel trouwen?

E-mailadres Afdrukken PDF

tip-juni-10

Wil je snel trouwen? Ook dat kan bij World Wide Weddings. Bijv. op Aruba, of Barbados, maar ook in New York en natuurlijk Las Vegas. Geweldige locaties om op korte termijn te trouwen. Kijk snel.

 

Trouwen bij de dolfijnen

E-mailadres Afdrukken PDF

dolpin-academy

In samenwerking met de Dolphin Academy op Curaçao is het mogelijk om bij de dolfijnen te trouwen. Je trouwt op een speciaal terras dat gelegen is aan het dolfijnenbassin. Direct na de trouwerij kan je dan zwemmen met de dolfijnen. Kijk hier voor details.

 

Nieuw resort op de Seychellen

E-mailadres Afdrukken PDF

nieuws_sainte_anne

Denk je aan trouwen op de Seychellen? We hebben zojuist een prachtig nieuw hotel toegevoegd aan ons aanbod daar: het exclusieve Beachcomber Sainte Anne Resort, midden in het Marine National Park, op het 200 ha grote eiland Sainte Anne. Kijk snel hier.

 

Nieuwe resorts op Bali

E-mailadres Afdrukken PDF

bali-255px

Wat dacht je van trouwen op Bali, het 'lievelingseiland van de goden'? Met haar parelwitte stranden, groene wouden en de Sawa's is Bali een populaire bestemming voor toeristen en een uitstekende plaats voor een romantische trouwpartij. Wij hebben recentelijk twee geweldige resorts toegevoegd aan onze selectie van hotels op Bali: Het Oberoi Bali, een kleinschalig, luxueus hotel, rustig gelegen aan het mooie zandstrand van Seminyak Beach en het Bali Hyatt Resort, fraai gelegen aan het lange strand van Sanur. Nieuwsgierig? Kijk snel!

 

Nieuwe hotels op Mauritius

E-mailadres Afdrukken PDF

mauritius-255px

Wij hebben een drietal nieuwe hotels toegevoegd aan onze lijst van trouwbestemmingen op het prachtige eiland Mauritius. Hotel Royal Palm, een zeer exclusief 6-sterren hotel met een prachtig eigen zandstrand, The Oberoi, een bijzonder luxueus designhotel van 6-sterren klasse en Le Mauricia, een uitstekend middenklasse hotel behorende tot de Beachcomber groep. Neem snel een kijkje!

 

anvrsgr