Home Bestemmingen Nieuw Trouwen eten en drinken op Barbados

Trouwen eten en drinken op Barbados

E-mailadres Afdrukken PDF

barbadosfoodwinerum

Op Barbados wordt van 19 tot en met 22 november 2010 het Barbados Food & Wine and Rum Festival gehouden, een aantal gerenommeerde chefs zullen dan hun kookkunsten tonen. Een geweldige aanvulling op een trouwpartij op dit romantische Caraibische eiland. De trouwceremonie kan op korte termijn worden geregeld, zodat jullie niet alleen van elkaar kunnen genieten, maar ook kennis kunnen maken met de exclusieve keuken van Barbados.

Op Barbados wordt het leven gevierd met een overvolle evenementenkalender. Hier wordt dit jaar een nieuw festival aan toegevoegd: het Food & Wine and Rum Festival, de opvolger van Taste of Barbados. Het festival wordt een internationale aangelegenheid en vindt plaats van 19 tot en met 22 november 2010.

 

Lokaal en internationaal

Naast locale chefs zijn ook de Britse chefs Fergus Henderson en Tom Colicchio van de partij en komen de Amerikaanse chefs Marcus Samuelsson, Ming Tsai en Tim Love hun kookkunsten tonen. Zij worden vergezeld door wijnexperts die verdeeld over het eiland demonstraties en proeverijen organiseren voor zowel de lokale bevolking als voor de buitenlandse gasten. Als geboorteplaats van rum, neemt deze nationale drank een belangrijke plaats in. Lokaal Barbadiaans kooktalent zal alles uit de kast halen om het publiek te voorzien van heerlijke hapjes en prachtige demonstraties met veel interactie.

 

Verspreid over hele eiland

Het evenement wordt georganiseerd door The Barbados Tourism Authority. Als culinaire hoofdstad van de Caribbean en het enige Caribische eiland met een Zagat-rating, is Barbados de ideale locatie voor dit festival. De proeverijen en demonstraties worden gehouden in restaurants en hotels, verspreid over het hele eiland, waaronder Sandy Lane, The Cliff restaurant, George Washington House, Lion Castle Estate en het Fairmont Royal Pavilion.

 

Platform

"Het Barbados Food & Wine and Rum Festival is een fantastisch platform voor het hoogstaande gastronomische niveau van ons eiland," aldus David M. Rice, President and CEO van de Barbados Tourism Authority. "We zijn vereerd enkele van ‘s werelds meest toonaangevende chefs en wijnexperts op ons prachtige eiland te ontvangen om deel te nemen aan dit eerste klas culinaire evenement."

 

Welvaart

Barbados combineert haar authentieke Caribische atmosfeer, cultureel erfgoed, culinaire excellentie en romantiek met een Europees welvaartsniveau. Het biedt haar gasten kleine guesthouses, luxe villas, all-inclusive resorts en familievriendelijke hotels.

 

 

anvrsgr