Home Bestemmingen Nieuw Trouwen op de Antillen en dan ... Latijns-Amerika

Trouwen op de Antillen en dan ... Latijns-Amerika

E-mailadres Afdrukken PDF

 

nl_0020829170x70

Trouwen op Aruba of Curaçao en dan…. Latijns-Amerika!

Een hele bijzondere honeymoonbestemming: Cartagena/Colombia. Sinds 1980 staat het oude centrum van de bruisende, koloniale stad Cartagena (gelegen in het noordwesten van Colombia) op de werelderfgoedlijst van UNESCO. En dat is niet voor niets, al rondlopend krijg je al snel het idee in het oude Latijns-Amerika terecht gekomen te zijn!

nl_00204240corr
nl_00204231corr

Smalle straatjes, koloniale panden in rood, geel of blauwe kleur. Robuuste houten deuren geflankeerd door schattige oude dametjes, flarden salsamuziek, oude stadsmuren, een levendig straatbeeld met veel kraampjes en een rondrit met paard en wagen. Je komt ogen en oren te kort om alle indrukken te verwerken!

Cartagena is een schone, veilige stad die direct aan zee ligt, die naast de oude stad ook een moderne boulevard, de ‘Bocagrande’ heeft met hotels en luxe appartementen. Vanuit de stad kunnen diverse excursies gemaakt worden zoals naar Tayona National Park. Maar ook een boottocht door de mangrove moerassen of een trip naar Islas Rosario (prachtige, kleurrijke riffen) behoren tot de mogelijkheden.

We kunnen voor jullie een 3- of 6-daags arrangement boeken met rechtstreekse vluchten vanaf Aruba of Curaçao naar Cartagena. Transfers, overnachtingen in een middenklasse hotel in Cartagena op basis van logies en ontbijt zijn in het arrangement opgenomen. Geïnteresseerd? Laat het ons weten!

 

 

anvrsgr