Home Bonaire

Trouwen op Bonaire

E-mailadres Afdrukken PDF

bonaire

Trouwen op Bonaire. Bonaire ademt rust uit en heeft een schitterende natuur. Het is dan ook zeker niet zo dat Bonaire alleen maar interessant zou zijn voor duikers. Ook boven water vindt je hele mooie stukjes natuur. Bonaire bezit als een van de weinige plaatsen ter wereld nog een flamingo broedplaats en in het National Park Washington Slagbaai kan men een grote variëteit tropische vogels bewonderen, waaronder papegaaien en parkieten.

De uitgestrekte zoutpannen ten zuiden van de hoofdstad Kralendijk glinsteren in de tropenzon. Diverse rotstekeningen herinneren overigens aan de allereerste bewoners van Bonaire: de Indianen. Aan de ruige oostkust ligt de binnenbaai Lac Bay waar het uitstekend surfen is. Hier vangen ook de plaatselijke vissers de lokale specialiteiten.

Wij kunnen voor jullie een mooie trouwdag organiseren op Bonaire. Jullie kunnen kiezen voor een trouwceremonie op het stadhuis van Kralendijk of één van de mooie stranden die het eiland te bieden heeft.

Hierna staan een aantal hotels en appartementen die wij voor jullie hebben uitgezocht omdat ze erg mooi en romantisch zijn. Oftewel een prima keuze om jullie trouwvakantie door te brengen, hebben jullie zelf een ander hotel in gedachten, laat het ons weten en wij informeren jullie graag over de mogelijkheden.

 

anvrsgr

Meer weten ?

Vraag hier informatie

email-button

of bel 078-6170820