Home

Trouwen op het strand

E-mailadres Afdrukken PDF

Als je denkt aan trouwen in het buitenland, komt direct de associatie met witte stranden, blote voeten en een tropische cocktail naar boven!

World Wide Weddings heeft een groot aantal bestemmingen in haar aanbod, waar het mogelijk is om een trouwceremonie te regelen op het strand. We geven jullie graag al een voorproefje van de vele mogelijkheden!

 

  • Trouwen op Sint Maarten

  • Trouwen in Mexico

  • Trouwen op de Fiji Islands

strand-sint-maarten

St. Maarten: cultuurerfgoed van zowel Nederland als Frankrijk op één tropisch eiland. Een onzichtbare grens en de korte afstanden maken het mogelijk onbeperkt een bezoek te brengen aan beide ‘landen’.

Taxfree winkelen, uitgangspunt voor een bezoek aan de tropische paradijsjes van Saba, St. Eustatius en Anguilla, een smeltkroes van culturen, 37 stranden voor zonaanbidders en watersporters en meer dan 300 restaurants om een avondje heerlijk te kunnen genieten van de culinaire hoogstandjes op het eiland.

Dat allemaal is St. Maarten!

Voeg daar dan nog de unieke ervaring van een trouwceremonie op het strand aan toe en je hebt een hele bijzondere trouwbestemming gevonden! Lees meer…

 

strand-mexico

Trouwen in Mexico (Playa del Carmen en omgeving) betekent de combinatie van een hotel met een trouwarrangement. Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De hotels bieden uitgebreide trouwpakketten, die natuurlijk aangepast kunnen worden aan de specifieke wensen die jullie hebben voor je trouwdag.

Eén van de hotels waar World Wide Weddings graag mee samenwerkt voor het regelen van een trouwceremonie in Mexico is hotel El Dorado Royale. Dit 5-sterren All Inclusive à la carte hotel is schitterend gelegen aan het strand van Rivièra Maya op zo’n 20 kilometer van Playa del Carmen. Het hotel hanteert een minimum leeftijd van 18 jaar, beschikt over 11 zwembaden, 7 restaurants en biedt gratis 24 uur roomservice.

Wil je meer weten over dit hotel en de trouwmogelijkheden? Lees hier meer…

 

strand-fiji

Palmen, hagelwitte stranden en een groenblauwe zee. Dat zijn zo een paar beelden die bij je opkomen als je aan deze eilandengroep in de Pacific denkt.

Fiji behoort zonder meer tot de kleurrijkste landen van dit deel van de wereld. Je vindt hier een mengelmoes van Maleisiërs, Polynesiërs, Chinezen en natuurlijk ook Europeanen (tot 1970 was Fiji een Britse kolonie). Behalve deze mix van culturen en gewoontes is er ook een behoorlijke afwisseling in de natuur, waardoor je steeds weer verrast zult worden.

Voeg daar de vriendelijke bevolking aan toe en je hebt een trouwbestemming die zonder meer uniek genoemd mag worden!

World Wide Weddings biedt een aantal mogelijkheden om hier te trouwen. Lees meer...

 

 

anvrsgr