Home Costa Rica

Trouwen in Costa Rica

E-mailadres Afdrukken PDF

costa-rica

Trouwen in Costa Rica is een geweldige keuze vooral als jullie willen trouwen in een land vol met schitterende natuur. Een reis door dit tropische land betekent een ontmoeting met een rijke natuur, maar ook met prachtige strandlocaties en sfeervolle en romantische locaties om te trouwen.

Er zijn een groot aantal nationale parken die wandelend, te paard of per boot verkend kunnen worden. Het Nationale Park Monteverde staat bekend om zijn bijzonder gevarieerde vogelwereld. Ook vinden jullie hier het Nevelwoud met zijn uitbundige en sprookjeachtige vegetatie. Het Nationale Park Rincon de la Vieja is een samensmelting van meerdere vulkanen met maar liefst negen kraters. De Rincon de la Vieja is een nog actieve vulkaan, hoewel de activiteit doorgaans beperkt blijft tot het vreedzaam uitblazen van fumarolen. (zwavelhoudende dampen) Vanaf de rand van de krater hebben jullie een schitterend uitzicht.

Jullie kunnen trouwen op diverse locaties in Costa Rica. Een schitterende locatie is het amfitheater bij hotel Villa Caletas. Om jullie trouwreis perfect af te sluiten kunnen jullie aan de Pacifische kust verblijven in één van de hotels met een adembenemd uitzicht op de oceaan. Bij de tropische stranden van Manuel Antonio groeit het regenwoud tot op het strand en dat maakt dit één van de mooiste stranden ter wereld.

 

anvrsgr

Meer weten ?

Vraag hier informatie

email-button

of bel 078-6170820