Home Cruises vanuit Florida

Cruises vanuit Florida

E-mailadres Afdrukken PDF

navigator

Kun je het je voorstellen: Rotsklimmen midden op zee? Waar dat kan? Op een Royal Caribbean cruiseschip. Tijdens een cruise met Royal Caribbean zullen jullie ontdekken dat alles erop is gericht jullie de ultieme trouwreis te bezorgen.

De moderne en innovatieve vloot beidt jullie een ongelooflijke keuze uit schitterende schepen, die jullie naar de meest exotische bestemmingen brengen. Hoe jullie de tijd ook door wensen te brengen, met een cruise van Royal Caribbean krijgen jullie alles wat jullie ooit van een vakantie verlangen en worden jullie steeds aangenaam verrast.

Het hart van de schepen is de Royal Promenade, die vier dekken hoog is en twee voebalvelden lang. In de levendige klinketstraatjes van de Royal Promenade kan dag en nacht gegeten worden en is een ruime keuze uit winkel- en amusementsmogelijkheden, waaronder een Sports Bar en een authentieke Engelse Pub.

De culinaire mogelijkheden aan boord van de schepen lopen uiteen van lunches aan de rand van het zwembad tot aan a la carte diners. Voor een exclusief kunnen jullie van de voortreffelijke Italiaanse keuken genieten in restaurant Portofino. Of ga lekker informeel eten in het in Amerikaanse stijl ingerichte Johnny Rockets.

Wie actief aan de gang wil, kan terecht op het sportdeck. Tot het indrukwekkend aanbod behoren daar een skeelerbaan, een midgetgolfbaan met negen holes, een golfsimulator, een joggingbaan en een volley- en basketbalveld. De ShipeShape Spa en het fitnesscentrum vullen samen vierhonderd vierkante meter waar jullie jezelf eens lekker in het zweet kunnen werken, of kunnen genieten van een kalmerende massage of schoonheidsbehandeling.

De Royal Caribbean schepen bieden een zeer diverse aanbod aan hutten maar alle hutten zijn voorzien van alle faciliteiten die jullie mogen verwachten van deze luxe schepen.

 

anvrsgr

Meer weten ?

Vraag hier informatie

email-button

of bel 078-6170820