Home Curaçao

Trouwen op Curaçao

E-mailadres Afdrukken PDF

View the embedded image gallery online at:
http://www.worldwideweddings.nl/curacao#sigProGalleria9a7c755f1f

Trouwen op Curaçao. Op het kleurrijk Curaçao zijn vele vaderlandse trekjes terug te vinden. Dit komt het best tot uiting in de architectuur van de in vrolijke pasteltinten gekleurde handelsgebouwen in Willemstad en in de vele okergele landhuizen die het eiland rijk is. Curaçao is het grootste eiland van de Benedenwindse Eilanden en beschikt over een afwisselend landschap.

Curaçao ligt op ca. 55 km. van Venezula en op heldere dagen is het vasteland zelfs te zien. Met ca. 63 km. lengte en ca. 11 km. breedte is Curaçao het grootste eiland van de Benedenwindse Eilanden. Voor de kust van Curaçao ligt het eilandje Klein Curaçao. De noordkust is erg ruw en rotsachtig, terwijl het verder naar het westen en in het midden vrij heuvelachtig is. Hier bevindt zicht het hoogste punt van het eiland, de 372 meter hoge St. Christoffelberg met het gelijknamige Nationale Park. De zuidkust kent vele baaien met kristalhelder water.

Jullie vinden hier mooie baaien met witte zandstranden, waar naar hartelust kan worden gezwommen, gesurft of gedoken. Het fantastische klimaat en de vriendelijke bevolking completeren het geheel. Het eiland Curaçao heet je daarom van harte welkom: Bon Bini!

 

anvrsgr

Meer weten ?

Vraag hier informatie

email-button

of bel 078-6170820

Curacao video corner

video impressie van Curacao