Home Cyprus
E-mailadres Afdrukken PDF

aphro

De Griekse godin Aphrodite had genoeg redenen om Cyprus als haar geboorte eiland te kiezen. Mooie bossen, hoge bergen, een prachtige kustlijn en schitterende stranden zijn de natuurlijke elementen van dit geweldige eiland. Bovendien heeft Cyprus een heerlijk klimaat. Het eiland vormt een toegangspoort tot Europa, Azië en Afrika. Tal van culturen bepalen dan ook de indrukwekkende geschiedenis van Cyprus en hieraan herinneren een schat van monumenten zoals antieke tempels, Byzantijnse kloosters en kastelen uit de tijd van de kruisridders.

Waar je ook komt op het eiland iedereen zal je hartelijk en liefdevol ontvangen.

Tussen Limassol en Paphos ligt ’Aphrodite’s Rock’. Op deze plaats werd, volgends de legende, de godin Aphrodite geboren uit het schuim van de golven. Aphrodite, de godin van de liefde en goddelijk symbool van Cyprus.

Wat is er nu romantischer dan je op dit ’liefdeseiland’ met je geliefde in de echt te laten verbinden? Tegen het decor van een strakblauwe lucht, met het geluid van de ruisende Middellandse Zee en temidden van familie en beste vrienden of gewoon met z’n tweetjes.... ja, ik wil!

Op Cyprus hebben jullie de mogelijkheid om in de omgeving van Limassol en Paphos in het huwelijksbootje te stappen. Ook bieden wij - exclusief - bij veel hotels over het eiland speciale trouwarrangementen aan. Wat dacht je van het huwelijk op de pier bij het Amathus hotel in Limassol?

 

 

anvrsgr

Meer weten ?

Vraag hier informatie

email-button

of bel 078-6170820