Home Disclaimer

Disclaimer

E-mailadres Afdrukken PDF
World Wide Weddings B.V. besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. World Wide Weddings, alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen, datavendors en toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen. Alle vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

World Wide Weddings B.V. is aangesloten bij de ANVR en SGR. World Wide Weddings B.V. behoudt wel het recht om op de trouwarrangementen afwijkende annuleringsvoorwaarden te hanteren. 

De ANVR-Reisvoorwaarden 2011/12
De ANVR-Boekingsvoorwaarden 2011/12

Kamer van Koophandel te Breda: 28100926
BTW nummer: NL820161433B01

Privacy statement
Wij van World Wide Weddings vinden het belangrijk, dat de bezoekers van onze website weten wat er gebeurt met de door hen op deze site ingevoerde of achtergelaten persoonlijke gegevens. Privacy is een onderwerp dat wij serieus nemen. In dit document geven wij u informatie over ons privacybeleid.

Gebruik informatie voor boeking of verzoek
Indien u via onze site informatie aanvraagd, wordt u verzocht persoonlijke gegevens in te voeren als naam, adres, e-mailadres en dergelijke.

Onze site is puur informatief en geeft geen mogelijkheden voor online reserveringen.

De door u ingevoerde informatie zal worden gebruikt voor het afhandelen van het verzoek c.q. offerte aanvraag. Niets van de door u ingevoerde informatie zal aan derden worden doorgegeven.

Gebruik voor zenden van aanbiedingen en informatie
World Wide Weddings B.V. houdt u graag op de hoogte van informatie over ons, onze zakenpartners en/of derden, of doet u graag aanbiedingen, die voor u, bijvoorbeeld op grond van door u aangegeven interessen, interessant kunnen zijn.

 

anvrsgr