Home Finland
E-mailadres Afdrukken PDF

View the embedded image gallery online at:
http://www.worldwideweddings.nl/finland#sigProGalleria6188d50624

Finland is het land van de duizend meren, maar ook het land van de naaldbossen, sneeuw en het midzomerfeest. Het hele jaar door is er van alles te beleven in het Noord-Europese land. 's Winters is Finland bedekt met een dik pak sneeuw, waardoor het een ideaal vakantieoord is voor wintersporters. 's Zomers is er op cultureel gebied veel te doen, zoals openluchttheaters en festivals. En de Finnen zelf, die lijken wel stug, maar het zijn in wezen hele hartelijke mensen.

In de winter is er in Finland van alles mogelijk op sportief gebied. Langlaufen is de meest populaire sport. Er zijn duizenden kilometers aan langlaufloipes in de bossen en velden van Finland te vinden. Ook het alpineskiën wordt steeds populairder. De Finse pistes zijn goed onderhouden en de hele winter van sneeuw voorzien. Er is ook aan de snowboarders gedacht. Ben je een snowboarder dan is hier ook aan jou gedacht er zijn speciale faciliteiten, zoals halfpipes gebouwd. En wat dacht je van een hondensledetocht door de stille bossen of een sneeuwscootertocht over de speciaal geprepareerde sneeuwscootertracks?

Het meest noordelijk wintersportgebied van Fins Lapland ligt de plaats Kakslauttanen vlakbij de plaats Ivalo. In Kakslauttanen ligt een geweldig hotel met ware Iglo’s en een trouwkapel waar jullie kunnen trouwen op traditionele wijze in klederdracht of in jullie eigen trouwkleding.

 

 

Lees er over in ons gastenboek

anvrsgr

Meer weten ?

Vraag hier informatie

email-button

of bel 078-6170820