Home Florida
E-mailadres Afdrukken PDF

View the embedded image gallery online at:
http://www.worldwideweddings.nl/florida#sigProGalleriac4d5ebc13f

Een klein stukje Amerika waar enorm veel te doen is. Aan de Atlantische kust (oostkant) en de Golf van Mexico (westkant) waar prachtige stranden zijn en vele watersporten beoefend kunnen worden. De Art Deco wijk in Miami is een gezellige uitgaanswijk waar vele terrasjes, restaurants en vele winkeltjes zijn. De Everglades met zijn prachtige flora en fauna. De Keys, een groepje eilanden met een geheel eigen karakter. En niet te vergeten Orlando met de beroemde attractieparken. Het is maar een kleine opsomming van tal van mogelijkheden die Florida te bieden heeft.

Florida is gelegen in de zuidoostelijke punt van de Verenigde Staten. De lengte van de staat is 850 km lang en is ongeveer 250 km breed, telt 30.000 meren, kilometers lange stranden en een ketting van eilanden aan de zuidkant (Florida Keys). Florida heeft een subtropisch klimaat en er leven vele mooie dieren en vogels zoals flamingo’s, zeldzame vogelsoorten en krokodillen. Per jaar komen er ongeveer 30 miljoen toeristen naar Florida en genieten van het klimaat, stranden maar vooral ook van de vele thema- en attractieparken. Eén ding is zeker in Florida hoeven jullie je niet te vervelen.

In samenwerking met onze plaatselijke wedding coördinator kunnen wij jullie meerdere trouwpakketten aanbieden op diverse locaties.

Sanibel Island en Captiva Island

Deze eilanden aan de westkant van Florida zijn goed te bereiken en er heerst een ontspannen en Caribische sfeer. Sanibel Island staat samen met Captiva Island bekend als een toevluchtsoord voor liefhebbers van het goede leven en hun schelpen. De meeste bezoekers raken snel verslingerd aan het schelpen verzamelen.

Fort Myers

Het uitzicht op Fort Meyers vanaf de Caloosahatchee River is verbluffend en vormt een passende introductie tot een stad die nog de sfeer ademt van het oude Florida. Behalve het huis van Edison en andere bezienswaardigheden, is de oude binnenstad rond First Street de moeite van het verkennen waard.

Naples

De welvarende stad Naples is trots op zijn stranden, gebouwen en golfbanen. Het grootste deel van Oud Naples is te herkennen aan zijn pastelkleurige gebouwen. De stranden zijn erg geliefd, ook door pelikanen.

Orlando

Orlando is bij iedereen wel bekend. De beroemde attractieparken zorgen voor veel plezier en daarnaast presenteren wij met trots een hele intieme weddingchapel net buiten Orlando.
Trouwen bij Micky en Minni Mouse “thuis” in Disneyworld is mogelijk, vraag geheel vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden. Hiervoor zijn aparte trouwpakketten.

Sarasota

De stad heeft de naam het culturele centrum van Florida te zijn. Het is een stad waar je heerlijk kunt shoppen, veel natuur kunt bezichtigen maar ook heerlijk aan het strand kan liggen. Het biedt voor iedereen wel wat.

Florida Keys

Zuidwest Florida wordt voor een groot deel ingenomen door de wereldberoemde Everglades. Ooit verbond de Overseas Railroad de Keys met elkaar, maar deze is inmiddels vervangen door de Overseas Highway. Dit is een klassieke wegverbinding van het land. Aan het einde van deze weg ligt het legendarische Key West, waar een hoop te zien en te doen is en de ontspannen levensstijl van de bewoners opvalt.

Palm Beach en Boca Raton

Dit zijn twee badplaatsen aan de oostkant van Florida waar het goed is toeven. Het zijn badplaatsen waar in de winter vele amerikanen naartoe komen om te overwinteren. Er zijn vele mooie hotels, restaurants, uitgaansgelegenheden en winkels in deze badplaatsen te vinden.

Miami

De thuishaven van Cubaanse vissers, Tequesta-Indianen, verdreven slaven uit Georgia en piraten is uitgegroeid tot een moderne stad vol etnische variatie. Miami is erg gevarieerd met schitterende stranden, vele terrassen, restaurants en winkels. Iedereen kan zich hier thuis voelen.