Home Gastenboek Lees in ons gastenboek

Gastenboek

Curaçao - 140611

E-mailadres Afdrukken PDF

927

Zo nu alweer bijna twee weken terug van een super vakantie. Anneke heeft alles super geregeld en wij hebben doorgegeven wat we wilden en zij heeft het waargemaakt wij zijn getrouwd op Curaçao in het hotel Sunscape. Wwe waren eerst naar Willemstad geweest voor de eerste photoshoot en bij terugkomst heeft de fotograaf (Hans van der Post) de ceremonie ook gedaan. Na de ceremonie heeft hij er nog een paar gemaakt rond het hotel. Het was voor ons een superdag en wij kunnen zeggen dat we in Curaçao getrouwd zijn dat kan niet iedereen zeggen. Wel raden wij dit zeker aan want het is een hele ervaring. Ook voor een jubileum is dit ook zeker geschikt en Anneke regelt het allemaal.We hebben zoveel foto's dat het moeilijk was om er 1 uit te zoeken.

Groetjes van een pas getrouwd stel.

Danny en Debbie

 

Curaçao - 140522

E-mailadres Afdrukken PDF

926

Wij zijn 22 mei getrouwd in het prachtige Curaçao op het strand van hotel Sunscape. Het was precies hoe we het ons voor hadden gesteld! Samen met onze ouders en onze 2 kleine prinsesjes hebben we de dag van ons leven gehad. Heerlijk relaxed en ontspannen, en qua weer fantastisch. De lokale fotograaf was ook echt super. De foto's waren prachtig en een herinnering voor altijd. Anneke super bedankt voor de perfecte service en moeite die je voor ons hebt gedaan. Ook de lokale planner zjanina was echt super lief en doet echt moeite voor je.

Het was een geweldige tijd in Curaçao dankzij jullie. Super bedankt!!!!

Lieve groetjes, Steven En Eefje Versluijs

 

Mexico - 140314

E-mailadres Afdrukken PDF

917

Op 14 maart 2014 zijn wij getrouwd op het strand van Playa del Carmen - Mexico. We kunnen niet meer zeggen dan dat alles werkelijk tot in de puntjes geregeld was. Anneke, ontzettend bedankt daarvoor! Wij hebben alleen de voorpret mogen ervaren en niet de stress die normaal gesproken bij de organisatie van een trouwerij hoort, wat een luxe. De dag zelf was heel relaxed, precies zoals we voor ogen hadden. Helaas was het de hele dag al geheel bewolkt, dus we baalden toch wel een beetje.. De zon hoort er toch bij op zo'n bestemming! Op het moment dat de ceremonie begon, verdwenen de wolken en kwam de zon tevoorschijn. Blijkbaar werd het ons toch gegund! We hebben ontzettend genoten, en ook de gasten waren zeer onder de indruk. Op deze manier willen we elk jaar wel trouwen!

Nick & Sara

 

Sri Lanka - 140120

E-mailadres Afdrukken PDF

916

17 januari getrouwd, 20 januari op het vliegtuig naar Sri Lanka. Deze combinatie had ons ons heel veel stress kunnen brengen, gelukkig was dit ons bespaard gebleven door Anneke, die heeft het fantastisch voor ons geregeld waardoor we met een gerust hart hier naartoe konden leven. 12 dagen zijn we op doorreis geweest door Sri lanka, een fantastische trip met als hoogte punt onze tocht naar de top van Adams Peak. Veel gezien, en nog meer genoten. Na deze redelijk vermoeide rondreis konden we nog 2 dagen bijtanken in een resort, hierna zijn we over gevlogen naar de Malediven waar onze 'honeymoon' echt kon beginnen. We hebben 5 nachten doorgebracht op Kuramathi resort, dit was echt genieten. Achteraf konden we nog wel 5 nachten extra hier verblijven, wat was het jammer dat we weer naar huis moesten. We hebben met elkaar afgesproken dat we ooit samen terug keren naar de fantastische eiland. Anneke bedankt voor deze fantastische reis!

Liefs, Petrus en Paulien

 

Curaçao - 131209

E-mailadres Afdrukken PDF

918

9 December zijn wij getrouwd op het prachtige Curaçao. Wat was het geweldig! Alles was tot in de puntjes geregeld, Anneke dankzij jou is het een reis geworden waar we alleen nog maar van konden dromen. We hebben de dag en vakantie van ons leven gehad. Uren zouden we er over kunnen schrijven maar dat gaan we niet doen. Het was geweldig, de herinneringen zijn mooi en voor eeuwig! Dat onze kinderen het er bijna dagelijks nog over hebben zegt voor ons genoeg, ook hun hebben genoten! Bedankt voor alles!

Liefs

Michiel en Joyce

 
Pagina 1 van 99

Kies uit ons gastenboek

anvrsgr

wedding video corner

our wedding