Home Gastenboek Lees in ons gastenboek

Gastenboek

Mexico - 140314

E-mailadres Afdrukken PDF

917

Op 14 maart 2014 zijn wij getrouwd op het strand van Playa del Carmen - Mexico. We kunnen niet meer zeggen dan dat alles werkelijk tot in de puntjes geregeld was. Anneke, ontzettend bedankt daarvoor! Wij hebben alleen de voorpret mogen ervaren en niet de stress die normaal gesproken bij de organisatie van een trouwerij hoort, wat een luxe. De dag zelf was heel relaxed, precies zoals we voor ogen hadden. Helaas was het de hele dag al geheel bewolkt, dus we baalden toch wel een beetje.. De zon hoort er toch bij op zo'n bestemming! Op het moment dat de ceremonie begon, verdwenen de wolken en kwam de zon tevoorschijn. Blijkbaar werd het ons toch gegund! We hebben ontzettend genoten, en ook de gasten waren zeer onder de indruk. Op deze manier willen we elk jaar wel trouwen!

Nick & Sara

 

Sri Lanka - 140120

E-mailadres Afdrukken PDF

916

17 januari getrouwd, 20 januari op het vliegtuig naar Sri Lanka. Deze combinatie had ons ons heel veel stress kunnen brengen, gelukkig was dit ons bespaard gebleven door Anneke, die heeft het fantastisch voor ons geregeld waardoor we met een gerust hart hier naartoe konden leven. 12 dagen zijn we op doorreis geweest door Sri lanka, een fantastische trip met als hoogte punt onze tocht naar de top van Adams Peak. Veel gezien, en nog meer genoten. Na deze redelijk vermoeide rondreis konden we nog 2 dagen bijtanken in een resort, hierna zijn we over gevlogen naar de Malediven waar onze 'honeymoon' echt kon beginnen. We hebben 5 nachten doorgebracht op Kuramathi resort, dit was echt genieten. Achteraf konden we nog wel 5 nachten extra hier verblijven, wat was het jammer dat we weer naar huis moesten. We hebben met elkaar afgesproken dat we ooit samen terug keren naar de fantastische eiland. Anneke bedankt voor deze fantastische reis!

Liefs, Petrus en Paulien

 

Curaçao - 131209

E-mailadres Afdrukken PDF

918

9 December zijn wij getrouwd op het prachtige Curaçao. Wat was het geweldig! Alles was tot in de puntjes geregeld, Anneke dankzij jou is het een reis geworden waar we alleen nog maar van konden dromen. We hebben de dag en vakantie van ons leven gehad. Uren zouden we er over kunnen schrijven maar dat gaan we niet doen. Het was geweldig, de herinneringen zijn mooi en voor eeuwig! Dat onze kinderen het er bijna dagelijks nog over hebben zegt voor ons genoeg, ook hun hebben genoten! Bedankt voor alles!

Liefs

Michiel en Joyce

 

Mauritius - 131204

E-mailadres Afdrukken PDF

910

Op 4 december zijn wij getrouwd op Mauritius. Wanneer je besluit te trouwen in het buitenland, stuit je op een heleboel zaken waar je je helemaal niet mee bezig wil houden wanneer je gaat trouwen. Je wil je druk maken over de trouwlocatie, over de kleding die je zult gaan dragen, de muziek, maar niet over allerlei paperassen. Zo zijn wij bij World Wide Weddings terecht gekomen en Anneke heeft ons alle zorg uit handen genomen. Het enige wat wij hoefden te doen was onze wensen uitspreken en een aantal uittreksels opvragen bij de gemeente. Na een heel fijn eerste gesprek begin 2013 heeft Anneke alles in werking gezet en vorige maand was het dan eindelijk zo ver. We verbleven op het resort Veranda Point aux Biches ten Noord Westen van Mauritius waar we al 2 dagen na aankomst zouden gaan trouwen. Het personeel en de wedding coördinators (die later ook getuigen zouden zijn tijdens onze bruiloft) ter plaatse waren ontzettend aardig en behulpzaam. Alles was tot in de puntjes geregeld, zo ook het in ondertrouw gaan een dag voor de bruiloft. Tijdens de transfer van het resort naar de hoofdstad Port Louis voor de formaliteiten, nam de chauffeur de toeristische route en kregen we een hele sloot aan informatie over het eiland Mauritius. Ontzettend leuk om te zien hoe gepassioneerd met spreekt over 'hun eiland'. De dag van de bruiloft heeft het vrijwel de gehele ochtend geregend, dus een klein beetje stress hadden we wel. We hadden echter ook van de lokale bevolking geleerd dat de regen hier meestal niet zo lang duurt en dat we wat vertrouwen moesten hebben. Zo geschiedde; een uur voor de bruiloft brak de zon door en werd het prachtig weer. De trouwlokatie was volledig naar onze wensen aangekleed en ook de muziek hebben we zelf uitgekozen.

De bruiloft zelf was intiem, kort en krachtig, precies zoals wij dat wilden. In tegenstelling tot een bruiloft in eigen land, draait het op zo'n moment alleen om jullie tweeën. Je staat daar op een eiland, midden in de Indische oceaan, met je blote voeten in het zand en belooft elkaar eeuwige trouw. Dat is een heel bijzonder- het meest bijzondere tot nu toe- moment. Na de ceremonie was het tijd voor de fotosessie met de fotograaf, die behoorlijk de tijd nam om alles op de gevoelige plaat vast te leggen en waar we achteraf hele mooie foto's aan over hebben gehouden. 's Avonds kregen we behalve een heerlijke 'honeymoon cocktail' ook een 'candlelight dinner' op het strand. Hierna wilden we nog even rustig een drankje doen aan de bar, maar daar dacht het personeel anders over; zij waren van mening dat dit goed gevierd moest worden en hebben er dan ook voor gezorgd dat wij onze trouwdag al dansend en met een borreltje teveel hebben afgesloten! De rest van de vakantie zijn wij als koning en koningin behandeld door zowel de mensen van het restaurant en de receptie, als door het kamerpersoneel die ons elke dag weer met een nieuwe handdoeken creatie hebben verrast!

Anneke, ontzettend bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan en dat je deze dag onze mooiste hebt gemaakt! We hopen dat je dit voor nog een heleboel andere mensen mag doen!

Gino en Robin

 

Aruba - 131104

E-mailadres Afdrukken PDF

904

 

Wij kijken terug op een heel geslaagde huwelijksdag. Nadat alles geregeld was vanuit Nederland door jou hebben wij een dag naar aankomst een fijn gesprek gehad met Robert Arenz de weddingplanner ter plaatse. Robert en zijn vrouw hebben ervoor gezorgd dat wij terug kunnen kijken op een prachtige trouwdag. Wij hebben thuis genoten en genieten nog steeds van de prachtige foto's en film. Wij hebben het trouwen met zijn tweeën als iets heel persoonlijks ervaren. Deze herinnering staat voor altijd in ons geheugen gegrift zo mooi. Wij zijn ontzettend blij en dankbaar voor jullie inzet.

Liefs,

Bob en Belinda van IJzendoorn

 
Pagina 1 van 98

Kies uit ons gastenboek

anvrsgr

wedding video corner

our wedding