Home Gastenboek Lees in ons gastenboek

Gastenboek

Santorini - 140806

E-mailadres Afdrukken PDF

935

 

Op 6 augustus 2014 beleefden wij een prachtige ceremoniële plechtigheid naast het kerkje van Santa Irene op het romantische Santorini. Niemand was op de hoogte van onze droom die uitkwam, enkel in het bijzijn van onze geweldige dochters. 2 weken later zijn we officieel getrouwd in België. 5 jaar geleden leerden we elkaar kennen en nu was het tijd om onze liefde te bezegelen met het 'ja-woord' en 'de ring'. Via een tip van een goede vriendin leerden we Anneke van World Wide Weddings kennen, het klikte en we waren meteen overtuigd, dit wordt het! Op Santorini was er Maria en haar team, die ons helemaal geruststelden en ons relaxed het mooie moment lieten beleven. Alles was tot in de puntjes geregeld. Limousine met chauffeur, fotograaf, prachtige locatie, bloemblaadjes, heerlijke taart, het uitzicht, zeer goed restaurant op een toplocatie... Wow! Dankzij World Wide Weddings werd onze droom werkelijkheid, Dankjewel Anneke en Maria!

Maggy en Danny

 

Aruba - 140707

E-mailadres Afdrukken PDF

930

Op 7 juli 2014 zijn wij getrouwd op Aruba! Het was perfect! Precies zoals we het bedacht hadden. Dankzij Anneke en Robert is het een fantastische en vooral relaxte dag geworden. Anneke heeft ons voorzien van alle nodige informatie. De communicatie hier over verliep erg goed. We zijn ontzettend blij met de prachtige foto's die onze fotograaf Robert gemaakt heeft. Het grote voordeel hier van vonden wij dat we alle foto's kregen en geen selectie die een fotograaf vaak al zelf maakt. Het was echt een dag om nooit te vergeten! Bedankt!

Tommy en Hanneke van Straten

 

Curaçao - 140611

E-mailadres Afdrukken PDF

927

Zo nu alweer bijna twee weken terug van een super vakantie. Anneke heeft alles super geregeld en wij hebben doorgegeven wat we wilden en zij heeft het waargemaakt wij zijn getrouwd op Curaçao in het hotel Sunscape. Wwe waren eerst naar Willemstad geweest voor de eerste photoshoot en bij terugkomst heeft de fotograaf (Hans van der Post) de ceremonie ook gedaan. Na de ceremonie heeft hij er nog een paar gemaakt rond het hotel. Het was voor ons een superdag en wij kunnen zeggen dat we in Curaçao getrouwd zijn dat kan niet iedereen zeggen. Wel raden wij dit zeker aan want het is een hele ervaring. Ook voor een jubileum is dit ook zeker geschikt en Anneke regelt het allemaal.We hebben zoveel foto's dat het moeilijk was om er 1 uit te zoeken.

Groetjes van een pas getrouwd stel.

Danny en Debbie

 

Curaçao - 140522

E-mailadres Afdrukken PDF

926

Wij zijn 22 mei getrouwd in het prachtige Curaçao op het strand van hotel Sunscape. Het was precies hoe we het ons voor hadden gesteld! Samen met onze ouders en onze 2 kleine prinsesjes hebben we de dag van ons leven gehad. Heerlijk relaxed en ontspannen, en qua weer fantastisch. De lokale fotograaf was ook echt super. De foto's waren prachtig en een herinnering voor altijd. Anneke super bedankt voor de perfecte service en moeite die je voor ons hebt gedaan. Ook de lokale planner zjanina was echt super lief en doet echt moeite voor je.

Het was een geweldige tijd in Curaçao dankzij jullie. Super bedankt!!!!

Lieve groetjes, Steven En Eefje Versluijs

 

New York - 140501

E-mailadres Afdrukken PDF

936

1 mei 2014 getrouwd in New York, een aanrader. Alles was tot in de puntjes verzorgd door onze coördinator van World Wide Weddings in New York.

Carla en Bauke

 
Pagina 1 van 100

Kies uit ons gastenboek

anvrsgr

wedding video corner

our wedding