Home Gastenboek Lees in ons gastenboek

Gastenboek

Aruba - 140707

E-mailadres Afdrukken PDF

930

Op 7 juli 2014 zijn wij getrouwd op Aruba! Het was perfect! Precies zoals we het bedacht hadden. Dankzij Anneke en Robert is het een fantastische en vooral relaxte dag geworden. Anneke heeft ons voorzien van alle nodige informatie. De communicatie hier over verliep erg goed. We zijn ontzettend blij met de prachtige foto's die onze fotograaf Robert gemaakt heeft. Het grote voordeel hier van vonden wij dat we alle foto's kregen en geen selectie die een fotograaf vaak al zelf maakt. Het was echt een dag om nooit te vergeten! Bedankt!

Tommy en Hanneke van Straten

 

Curaçao - 140611

E-mailadres Afdrukken PDF

927

Zo nu alweer bijna twee weken terug van een super vakantie. Anneke heeft alles super geregeld en wij hebben doorgegeven wat we wilden en zij heeft het waargemaakt wij zijn getrouwd op Curaçao in het hotel Sunscape. Wwe waren eerst naar Willemstad geweest voor de eerste photoshoot en bij terugkomst heeft de fotograaf (Hans van der Post) de ceremonie ook gedaan. Na de ceremonie heeft hij er nog een paar gemaakt rond het hotel. Het was voor ons een superdag en wij kunnen zeggen dat we in Curaçao getrouwd zijn dat kan niet iedereen zeggen. Wel raden wij dit zeker aan want het is een hele ervaring. Ook voor een jubileum is dit ook zeker geschikt en Anneke regelt het allemaal.We hebben zoveel foto's dat het moeilijk was om er 1 uit te zoeken.

Groetjes van een pas getrouwd stel.

Danny en Debbie

 

Curaçao - 140522

E-mailadres Afdrukken PDF

926

Wij zijn 22 mei getrouwd in het prachtige Curaçao op het strand van hotel Sunscape. Het was precies hoe we het ons voor hadden gesteld! Samen met onze ouders en onze 2 kleine prinsesjes hebben we de dag van ons leven gehad. Heerlijk relaxed en ontspannen, en qua weer fantastisch. De lokale fotograaf was ook echt super. De foto's waren prachtig en een herinnering voor altijd. Anneke super bedankt voor de perfecte service en moeite die je voor ons hebt gedaan. Ook de lokale planner zjanina was echt super lief en doet echt moeite voor je.

Het was een geweldige tijd in Curaçao dankzij jullie. Super bedankt!!!!

Lieve groetjes, Steven En Eefje Versluijs

 

Miami - 140425

E-mailadres Afdrukken PDF

931

Op 25 april 2014 was het dan eindelijk zover, na ruim 13 jaar zijn we (stiekem) getrouwd op het mooie strand van Miami Beach. Alles was perfect geregeld. Het was een avond precies zoals wij dat wilden, gewoon met zijn 2-en en zonder poespas. We kunnen het iedereen dan ook van harte aanraden!

Roberto & Annegien

 

Mexico - 140314

E-mailadres Afdrukken PDF

917

Op 14 maart 2014 zijn wij getrouwd op het strand van Playa del Carmen - Mexico. We kunnen niet meer zeggen dan dat alles werkelijk tot in de puntjes geregeld was. Anneke, ontzettend bedankt daarvoor! Wij hebben alleen de voorpret mogen ervaren en niet de stress die normaal gesproken bij de organisatie van een trouwerij hoort, wat een luxe. De dag zelf was heel relaxed, precies zoals we voor ogen hadden. Helaas was het de hele dag al geheel bewolkt, dus we baalden toch wel een beetje.. De zon hoort er toch bij op zo'n bestemming! Op het moment dat de ceremonie begon, verdwenen de wolken en kwam de zon tevoorschijn. Blijkbaar werd het ons toch gegund! We hebben ontzettend genoten, en ook de gasten waren zeer onder de indruk. Op deze manier willen we elk jaar wel trouwen!

Nick & Sara

 
Pagina 1 van 99

Kies uit ons gastenboek

anvrsgr

wedding video corner

our wedding