Home Gastenboek Lees in ons gastenboek Europa Venetië - 110729

Venetië - 110729

E-mailadres Afdrukken PDF

763

Dankzij World Wide Weddings is onze droom werkelijkheid geworden: trouwen in het buitenland! En dan nog wel in één van de meest romantische steden van Europa: Venetië. Beslist één van de mooiste (ook qua weer gelukkig) en indrukwekkendste steden om te zijn geweest. En dan ook nog trouwen: je voelt je voor één dag de koning te rijk: de foto's op het San Marcoplein, trouwen in het stadhuis aan de Canal Grande met uitzicht op de Rialtobrug, heerlijk lunchen en taart eten in La Caravella, de romantische gondeltocht na afloop, de massa's mensen die spontaan beginnen te klappen, op de foto willen en beginnen te juichen: dit is de plek bij uitstek om je bruiloft dat romantische tintje extra te geven.

Dankzij de goede begeleiding van Caroline van World Wide Weddings, op de dag zelf van Monica en de plaatselijke bruidsfotograaf, is dit absoluut de tot nu toe meest memorabele dag in ons leven te noemen.

World Wide Weddings: bedankt voor jullie professionele begeleiding bij deze belangrijke en bijzondere gebeurtenis in ons leven!

Rebecca & Jeroen.

 

Kies uit ons gastenboek

anvrsgr

wedding video corner

our wedding