Home Gastenboek Lees in ons gastenboek Caribbean Curacao - 070300

Curacao - 070300

E-mailadres Afdrukken PDF

114

Wij zijn in maart 2007 naar Curaçao geweest voor ons huwelijk. We zijn getrouwd in het Stadhuis van Willemstad.
World Wide Weddings heeft alles vanaf het begin tot het eind perfect voor ons geregeld. We hebben er zelf weinig voor hoeven doen. We wilden graag trouwen in het buitenland, maar we zagen op tegen de rompslomp en het papierwerk regelen. Door World Wide Weddings is dit zo perfect verzorgd dat we helemaal geen zorgen of toestanden daarover gehad hebben.
We verbleven in Hotel Lion's Dive. Prachtig hotel, goede service, netjes en schoon, vriendelijk personeel, goede voorzieningen en lekker eten dicht in de buurt!
De bruiloft was perfect geregeld. Het was heerlijk met airco in het Stadhuis, bleef de make up en het haar van Marieke goed zitten. De ambtenaar van de burgerlijke stand had prachtig ons verhaal "vertaald", het was allemaal enorm romantisch en tropisch. De kleine extraatjes verrasten ons en vonden we fantastisch: champagne op onze hotelkamer bij aankomst, onze namen en de trouwdatum op bordjes van wrakhout geschilderd, een prachtig Curaçaos trouwboekje en de fotograaf die op zeer professionele wijze de mooiste dag van ons leven heeft vastgelegd. Dit zijn herinneringen die altijd bijzonder voor ons zullen zijn.
We willen de medewerkers van World Wide Weddings hartelijk bedanken voor de goede uitleg en service, het regelen van alles wat nodig was en vooral dat zij ervoor hebben gezorgd dat onze bruiloft èn huwelijksreis perfect was. We kunnen het iedereen aanraden!!!

Groetjes Marieke en Harold

 

 

Kies uit ons gastenboek

anvrsgr

wedding video corner

our wedding