Home Gastenboek Lees in ons gastenboek Caribbean Mexico - 071030

Mexico - 071030

E-mailadres Afdrukken PDF

211

Wij wilden trouwen op Cuba, maar dit bleek niet mogelijk. We hebben toen gekozen om eerst een rondreis Cuba te maken en daarna in Mexico te trouwen op 30 oktober 2007. Met deze gedachte World Wide Weddings benaderd en Anneke heeft een en ander voortreffelijk voor ons verzorgd.

Nadat we akkoord zijn gegaan met het voorstel en Anneke bezig ging onze droom te verwezelijken, hebben wij eerst zelf onze trouwringen gemaakt bij arto-edelsmeden.
Daarna hebben we onze eigen trouwkaarten gemaakt en Anneke heeft ervoor gezorgd dat deze een dag na ons huwelijk, inclusief foto, werden verzonden. Dat was allemaal heel spannend. Ten eerste omdat wij 2 dagen na ons huwelijk alweer huiswaarts zouden keren en ten tweede omdat niemand van ons huwelijk af wist en het dus voor iedereen als een verrassing kwam.
Hotel Paradisus was luxe en het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. In Mexico moet je er alleen wel alert op zijn dat alles gaat zoals jij dat wilt, maar gelukkig had Anneke ons ook daarop al gewezen.

Het was super romantisch en is zeker een aanrader om in het buitenland (met of zonder familie) te trouwen

Willem en Herma de Vries

 

 

Kies uit ons gastenboek

anvrsgr

wedding video corner

our wedding