Home Gastenboek Lees in ons gastenboek Caribbean Curacao - 090401

Curacao - 090401

E-mailadres Afdrukken PDF

331

Wij zijn 1 april 2009 getrouwd op Curaçao bij Blaauw Baai! We wilden dat deze dag een droomdag zou worden en dat is het ook geworden. met 1 woord fantastisch!!! Dankzij Annekke van WWW en Will van BanKasa is onze dag tot in de puntjes geregeld.
Wij hadden 2 royal villa's gehuurd op Papagayo Beach club (echt een aanrader!!). Eerst hebben we heerlijk gelunched bij Zanzibar.. daarna foto's gemaakt in Willemstad en toen op naar de trouwlocatie Blaauw Baai! waar alles er als een sprookje uit zag. Alles zoals we wilden wit gedecoreerd met waanzinnig mooie bloemen.
Als afsluiting hebben we heerlijk gedineerd aan de kustlijn. Het diner was subliem en wat een sfeer zo in het donker met vuurkorven en live muziek van de band Emotions! en als verrassing voor onze gasten, want we waren met z'n 13en, een geweldig spektakel van de Brass Band! ........ Er is maar 1 woord goed voor WWW en dat is dat het ronduit TOP! is.
Moet nog gezegd worden dat mijn dochtertje van 7 "mee"" trouwde en dat dan ook super geregeld was.
Ze mocht zelfs een kinderakte tekenen en werd door de ambtenaar nauw bij het huwelijk betrokken. Dus het was niet alleen onze dag maar ook haar dag!
Bedankt Anneke, Will en alle andere voor een hele mooie herrinnering aan onze trouwdag
Joyce en Erwin

 

Kies uit ons gastenboek

anvrsgr

wedding video corner

our wedding