Home Gastenboek Lees in ons gastenboek Caribbean Curaçao - 100810

Curaçao - 100810

E-mailadres Afdrukken PDF

650

Op 10 augustus 2010 zijn wij getrouwd op Blaauw Baai. De dag voor ons trouwen hadden wij een afspraak met mevrouw Michel, de ambtenaar van de burgelijke stand. Daar moesten we wat over ons zelf vertellen. De volgende dag eerst naar de kapper, visagie, aankleden en werden we bij onze bungalow opgehaald door de chauffeur en onze prachtige gehuurde auto.

Wij hebben onze trouwrapportage laten maken in Otrabanda. Dit zijn zulke mooie foto's geworden. Daarna zijn we naar Blaauw Baai gebracht waar onze vrienden ons op wachten. Onder het genot van een welkomst cocktail konden we even met elkaar praten en vond daarna de trouw ceremonie plaats. De ambtenaar van de burgelijke stand heeft dit geweldig gedaan! Nogmaals dank aan mevrouw Michel. Vervolgens hebben wij heerlijk gegeten met met onze vrienden op het strand, we hadden een bandje wat voor heerlijke muziek zorgde. Als afsluiting de Brass Band, super wat een ervaring.

Het was een geweldige dag, om nooit te vergeten. Anneke wij willen je bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Uiteraard ook het team dat ons op Curacao begeleidde. Het was werkelijk allemaal tot in de puntjes verzorgd! We hebben ervan genoten.

Mike en Edith

 

Kies uit ons gastenboek

anvrsgr

wedding video corner

our wedding