Home Gastenboek Lees in ons gastenboek Caribbean Curaçao - 110412

Curaçao - 110412

E-mailadres Afdrukken PDF

737

Een Dream Wedding; dat was het!

Wat hebben wij een geweldige huwelijksdag en reis gehad. Op 9 april vertrokken wij, na vele voorbereidingen en de geweldige hulp van Anneke, met elf man richting Curaçao. we verbleven in Papagayo beach resort, ieder in zijn / haar eigen bungalow. Hier begon het grote genieten! Wat een geweldige service, heerlijke bungalows, geweldig goed eten en... ontvangst met een fles champagne en een versierde kamer! Wauw, wat een goed begin!

De dag voor onze trouwdag hebben wij nog een gesprek gehad met onze weddingplanner Marja en onze trouwambtenaar. Wat een lieve en behulpzame mensen, niets was ze te veel. Onze trouwdag was nog mooier dan we hadden durven hopen en super romantisch. We begonnen de dag relaxt, met een gezamenlijk ontbijt. Daarna was het tijd voor de manicure en een bezoek (samen met mijn moeder en twee schoonzusjes) aan kapper John John. Geweldig, dat is het woord wat alles omvat. Wat een geweldige mensen en wat een resultaat. Kapper John John verstaat zijn vak, wat heeft hij mij mooi opgemaakt en wat was mijn haar geweldig! Ook de anderen waren mooi gekapt en trots verlieten we zijn zaak voor het volgende onderdeel!
Samen met mijn moeder ben ik mij gaan aankleden en toen was het tijd voor de eerste ontmoeting met mijn aanstaande. Samen met de kever cabrio naar Willemstad - Otrabanda voor het maken van onze trouwfoto's. Wat zijn ze mooi geworden en wat was iedereen ook hier weer lief en behulpzaam.Sleep goed leggen, even mijn gezicht deppen, in en uit de auto helpen, niets was teveel... Ook de lokale bevolking was lief en enthousiast!
Na de fotosessie vertrokken wij richting Blaauw Baai, waar onze familie ons al op stond te wachten. Zij waren met de feestbus opgehaald en waren dus ook al lekker in de stemming. De ontvangst, met cocktail was gezellig en lekker en daarna was dan het moment.....

Mijn vader heeft mij weggegeven, iedereen stond ons op te wachten bij ons 'hutje'. Ontzettend romantisch en ook wel emotioneel. De ceremonie was warm, liefdevol en met humor. De champagne toast en de weddingcake waren verrukkelijk, Happy Eppy zorgde voor de nodige Caribische sferen en gezellige muziek en er was ook nog ruimte voor wat (groeps)foto's en cadeautjes. Uiteindelijk hebben wij deze bijzondere dag afgesloten met een heerlijk diner aan het strand. Als klap op de vuurpijl, kwam de brass band de avond nog afsluiten! Wauw, wat een muziek en enthousiasme!
Een versierde kamer, champagne en een fax vanuit Nederland waren een enorme verrassing, toen wij weer aankwamen bij onze bungalow! Ook onze huwelijksreis naar Bonaire was fantastisch!

Lieve Anneke, Marja en alle anderen die ons hebben geholpen deze geweldige dag waar te maken, mucho danki!

Het is lastig de juiste woorden te vinden om alles goed en mooi te omschrijven, maar het was een super romantische dag. Wij zullen er met veel plezier en liefde op terugkijken en dan ook aan al deze lieve mensen denken die dit mogelijk hebben gemaakt!

Lieve groetjes,

Arend-Jan en Joyce Tuit.

 

Kies uit ons gastenboek

anvrsgr

wedding video corner

our wedding