Home Gastenboek Lees in ons gastenboek Azie Bali - 080822

Bali - 080822

E-mailadres Afdrukken PDF

315

Wij zijn op 22 augustus 2008 op Bali, in The Legian, getrouwd. En het was werkelijk een droom!
We waren met een select groepje vrienden en ouders en in totaal met z'n 13-en.World Wide Weddings heeft al onze wensen in vervulling kunnen laten gaan! We hebben een dagje uit voor onze gasten georganiseerd waarbij we allemaal leuke dingen hebben gedaan op het eiland. Vooraf was alles al geregeld en betaald dus je hebt nergens omkijken naar!
De dag daarna, de dag voor het huwelijk, zijn de mannen gaan zeevissen en de vrouwen de spa in gedoken. Heerlijk!!De trouwdag was ook fantastisch. De plaatselijke vertegenwoordiging is ook echt super. Niets is te gek, niets is teveel. Je wens als bruidspaar staat echt voorop! De lokatie was prachtig aangekleed, de andere gasten worden op afstand gehouden, er staat een clubje personeel speciaal voor het bruidspaar en de gasten klaar, het eten is perfect, alles, alles , alles!!
Na de trouwdag hebben we samen een rondreis over het eiland gemaakt en hebben we vervolgens een paar relax dagen in Nusa Dua gehad. Alles was perfect geregeld! Echt een droomhuwelijk!!!Echt voor iedereen aan te raden!!!!! En nog een voordeel...geen stress. Alles wordt voor je gedaan! Heerlijk!
Simon en Romy

 

Kies uit ons gastenboek

anvrsgr

wedding video corner

our wedding