Home Gastenboek Lees in ons gastenboek Azie Bali - 100616

Bali - 100616

E-mailadres Afdrukken PDF

629

Eindelijk was het dan zover, we vertrokken 10 juni naar Bali. na een lange en zeer fijne reis waren we dan na 19 uur reizen aangekomen in ons hotel. In het vliegtuig begon het sprookje al, we hadden extra plaatsen gekregen bij de nooduitgang zodat we veel ruimte hadden en alleen konden zitten, ze wilde alles weten van one reis, in de ochtend werden we zelf wakker gemaakt voor een champagneontbijtje en een groepje zingende stewards :-)

In het hotel werd alles piekfijn geregeld op de eerste dag hebben we meteen een gesprek gehad met onze weddingcoordinator aldaar, anita arfiany, ze deed het super we hebben de locaties bekeken zowel aan het strand waar we eigenlijk zouden trouwen als aan het water in de tuin. Door de hevige wind konden vanwege de videoopnames beter niet op het strand trouwen want dan zouden we alleen maar ruis krijgen en dat wilde we natuurlijk ook niet. Het huwelijksdiner werd geregeld en ik mocht mijn bruidsboeket uitzoeken. daarna na manlief afgezet te hebben bij het zwembad door naar de salon waar ik mijn visagie en bruidskapsel zou krijgen om te zien wat er allemaal mogelijk was.

De dag zelf, 16 juni: Het begon met een ontzettende tropische hoosbui bij het ontbijt, het regende hier nooit in deze tijd van het jaar zeiden de mensen van het hotel nog zo verbaasd dat ik de dag al in het water zag vallen... maar al gauw werd het heet heter en nog eens heter en was het al gauw 38 graden, we zouden extra tegen het eind van de middag trouwen vanwege de tempraturen maar die bleven hoger dan normaal met een strak blauwe hemel. om 13.00 moest ik naar de salon waar ik opgewacht werd door een heel team van mensen. Eerst kreeg ik een heerlijke massage en manicure en daarna begonnen ze aan mijn haren en make-up voelde me werkelijk pretty women om kwart voor vier was ik klaar maar moest ik me nog omkleden, dus snel naar mijn kamer gerend en alles klaar gelegd toen de bel ging, het was de camera crew met de bruidsmeisjes en de fluitman die de 'weddingprocessie begeleidde'', ze allemaal in mijn overvolle hotelkamer gepropt en daar alles snel snel doorgesproken want onze priester zat op hete k olen want hij moest nog een andere bruiloft doen. onderweg naar de tuin en mijn aanstaande kwam iedereen me al feliciteren en ging foto's maken van het hele gebeuren, dus toen ik eenmaal bij de tuin was en ik Tom voor het eerst zag was ik al super emotioneel en kwamen de waterlanders al snel. Het was een mooie intieme ceremonie met veel zon en liefde.

Na een half uur waren we klaar en kon er getekend worden en was het tijd voor de foto's we hadden een geweldig team aan fotografen hij probeerde de meest gekke dingen met ons uit. Ik had erg veel medelijden met mijn bruidsassistente die achter me aanrenden met doekjes voor mijn make-up vanwege het zweten en flesjes water en gekoelde ijsdoekjes. Eenmaal op het strand aangekomen kregen we nog een serenade van een lokale muzikant die toevallig daar aanwezig was en werden we uitgenodigd voor een coctailreceptie bij de eliteclub van het hotel waar we een boel leuke mensen hebben leren kennen. Om half tien konden we eindelijk aan ons romantisch diner beginnen op het strand met kaars licht bloemen en alles erop en eraan, lang hebben we er niet van genoten want we waren allebei doodmoe (misschien door de spanning van alles, misschien door de paar cocktails gecombineerd met de hitte) We hadden wel perfect gegeten maar zijn daarna snel naar onze suite gegaan waar ze de hele kamer hadden versierd en het bed mooi hadden opgemaakt met bloemblaadjes en zwanen van handoeken hadden gemaakt als verrassing.

Het was een perfecte dag, een dag voor allebei alleen voor ons, ik miste mijn familie wel maar achteraf ben ik heel blij met deze keuze en zou ik het meteen weer doen.

Nicole en Tom

 

 

Kies uit ons gastenboek

anvrsgr

wedding video corner

our wedding