Home Gastenboek Lees in ons gastenboek Afrika Mauritius - 070222

Mauritius - 070222

E-mailadres Afdrukken PDF

124

Trouwen op een exotische locatie, wie wil het niet? Maar hoe regel je èèn en ander. October 2006 belde ik Marco op van World Wide Weddings en maakte hem deel van onze droom. Wij zijn Bart en Anneke en willen graag trouwen op onze droomlocatie, Ile Maurice. Onze wensenlijst: luxe, Golf, Spa-resort, cullinaire verwennerij, kortom wij zijn levensgenieters.
Met enig sceptisme wachten wij het aanbod van Marco af. Ons geduld werd beloond met een prachtig aanbod en een uitstekende reis.
First Class vlogen wij naar Maurtius waarna we per helicopter naar onze Ocean Suite in het Telfair Golf en Spa Resort vlogen. Net geland stond onze persoonlijke butler Kevin ons op te wachten in onze suite. Een suite met alles erop en eraan en die ons toegang gaf tot ons privé strand en tuin.
Het Telfair resort gaf onze alle luxe en cullinaire verwennerij en het Golf du Chateau een ervaring waar een ieder jaloers op wordt dat je er hebt gespeeld.
Onze trouwdag op 22 februari 2007 was perfect en tot in de puntjes verzorgd. We kunnen niet meer zeggen dan dat de mensen van World Wide Weddings onze wensen hebben ingewilligd. Sterker nog, ze gaven ons een extra evaring zonder dat ze het in de gaten hadden.
Wanneer we in ons fotoalbum terugkijken tranen de ogen weer en hiervoor een gemeend dankje wel World Wide Weddings!

Bart en Anneke

 

 

 

Kies uit ons gastenboek

anvrsgr

wedding video corner

our wedding