Home Gastenboek Lees in ons gastenboek Afrika Seychellen - 080612

Seychellen - 080612

E-mailadres Afdrukken PDF

193

Op 12 juni 2008 zijn we getrouwd op de Seychellen op het eiland Praslin! Wat kunnen we zeggen, het was in één woord fantastisch! Onze verblijfplaats, het Lémuria Resort, is een droom. Alleen al de ontvangst bij de main-reception, waarbij de poorten naar dit paradijs letterlijk voor je geopend worden, deed ons de mond open vallen. De mensen zijn er súper, zo beleefd, zo attent en doen alles voor je om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het uitzicht vanuit het restaurant staat nog altijd op ons netvlies gebrand, zó mooi!

Onze suite was helemaal in trouwsfeer aangepast. Champagne, vers fruit en rozenblaadjes op het bed maakten het helemaal af. Op onze trouwdag hebben we eerst nog heerlijk genoten aan het strand, vervolgens kregen we een overheerlijke (volledige) lichaamsmassage, waarna we ons zijn gaan opfrissen en omkleden. We werden opgehaald door onze weddingcoördinator Anna en naar het strand gebracht waar ons huwelijk werd voltrokken. In een prieeltje van palmbladeren, versierd met bloemen zat de ambtenaar van de burgelijke stand op ons te wachten. Na de huwelijksvoltrekking werd de champagne en de bruidstaart geserveerd. Aansluitend hebben we aan het schitterende strand onze trouwfoto's laten maken met een ingehuurde fotografe (beslist een aanrader!!!). 's Avonds hadden we een overheerlijk diner op de meest romantische plek van het Resort, nl. op een rotspunt met uitzicht over de Indische Oceaan! De plek was geheel aangekleed met bloemen en kaarsen.

Het Resort beschikt over 3 schitterende privé-stranden. De mooiste hiervan (Anse Georgette) is alleen bereikbaar via de 18 holes golfbaan. Vanaf de lower-reception wordt je er naar toe gebracht met een golfcar. De uitzichten hier zijn adembenemend, met name de 15de hole met een hoogteverschil van 100 meter! Het strand behoort tot de top 3 van de mooiste stranden ter wereld! Beslist de moeite waard!

Kortom, een onvergetelijke reis naar het paradijs!

Bij deze willen we World Wide Weddings, met name Caroline, bedanken voor de perfekte organisatie van onze droomreis!

Roel en Pea Geraedts

 

 

Kies uit ons gastenboek

anvrsgr

wedding video corner

our wedding