Home Gastenboek Lees in ons gastenboek Afrika Mauritius - 080908

Mauritius - 080908

E-mailadres Afdrukken PDF

294

Trouwlustig waren we eigenlijk nooit, maar na 19 jaar zijn we dan toch in het huwelijksbootje gestapt. We wisten altijd al: "als we ooit trouwen, dan doen we dit in het buitenland".

Op 8-9-8 was het onze grote dag. Trouwen op Mauritius op het strand bij Le Telfair was absoluut nog mooier dan in onze droom. 's Ochtends een ontspannen couples massage in de Spa, 's middags de trouwceremonie en de foto's, 's avonds een candlelight diner. Het Gin'ja restaurant aan het strand was eigenlijk gesloten, maar werd speciaal en alleen voor ons tweetjes geopend met 2 butlers in de bediening. Op onze trouwdag werd onze kamer met rivierzicht opgewaardeerd naar een kamer met direct zeezicht waar we de rest van de tijd konden blijven.

Aansluitend op 2 weken Le Telfair hebben we nog 1 week in Le Prince Maurice doorgebracht. Wat ons vooral zal bijblijven is de warmte en vriendelijkheid van de mensen op Mauritius. "Wij willen dat jullie je thuis voelen" was hun credo en dat was absoluut hoe we ons voelden. Onze huwelijksdag en reis krijgt van ons een dikke 10.

Conrad en Karin

 

 

Kies uit ons gastenboek

anvrsgr

wedding video corner

our wedding