Home Gastenboek Lees in ons gastenboek Afrika Mauritius - 090709

Mauritius - 090709

E-mailadres Afdrukken PDF

366

Dag Anneke en Chantelle,
We willen jullie graag nog eens bedanken voor ons droomhuwelijk op 9 juli 2009. Alles liep perfect! Heel even dreigde het weer roet in het eten te gooien, maar toen het een kwartier voor de ceremonie weer helemaal opklaarde, hebben ze in het hotel geen enkele moeite gespaard om toch nog alles terug te verhuizen naar het strand.

Uiteindelijk zag onze dag er als volgt uit:
Ontbijt in ons privé-tuintje, een uurtje later werden onze kleren opgehaald om te strijken, en dan klaar voor sauna, jacuzzi, stoombad, massage. Geef toe, veel relaxer kun je niet zijn om 'JA' te zeggen. Na die verwennerij hebben we nog wat gegeten. Daarna heeft José zich klaar gemaakt in de kamer en ik in de Spa. Van daaruit werden we afzonderlijk afgehaald om naar het strand te gaan. Een prachtige ceremonie, gevolgd door een glaasje champagne en een stukje heerlijke taart.
Tijdens de fotosessie werden we heel goed begeleid door de fotograaf. Na zo'n 'zware dag' waren we echt toe aan een Mojito in de bar. Om te eindigen met een privé diner op het strand. Heerlijk en onvoorstelbaar romantisch door alle kaarsjes. Er waren niet zo veel gasten in het hotel (The Oberoi) maar de ganse dag hadden we het gevoel dat we er helemaal alleen waren.
Ook de rest van de vakantie werden we echt in de watten gelegd in het hotel.
We hadden ons voorgenomen om de rest van de vakantie eens uit te rusten en te luieren, maar dat is er niet van gekomen. Er is zoveel te doen op Mauritius dat we dat luieren maar uitgesteld hebben.
Voor wie het nog niet wist: God leefde niet in Frankrijk. Het was Mauritius. Of het moet in de tijd geweest zijn dat Mauritius nog bij Frankrijk hoorde.

Als we het nog eens opnieuw konden doen, dan deden we alles exact hetzelfde!

Dank u wel!!

José en Jo

 

 

Kies uit ons gastenboek

anvrsgr

wedding video corner

our wedding