Home Gastenboek Lees in ons gastenboek Afrika Mauritius - 090925

Mauritius - 090925

E-mailadres Afdrukken PDF

550

Wij zijn 2 weken op het adembenemend mooie eiland Mauritius geweest. We zijn 2 weken volledig in de watten gelegd op het schitterende resort van Beachcomber Hotel Le Canonnier. Op 25 september 2009 zijn wij getrouwd. Werkelijk aan alles was gedacht door onze weddingcoordinator Ajax.
Op onze trouwdag hebben we eerst 's morgens heerlijk op het strand gelegen en gezwommen.
's Middags hebben we onze ceremonie op het terras aan zee gehad. Deze lokatie was heel erg prive en het uitzicht was prachtig. De ceremonie zelf was heel bijzonder om mee te maken. Na de ceremonie hadden we taart, een cocktail en een fotoreportage.
Wij hadden zelf 's avonds een diner bij kaarslicht op het strand bijgeboekt. Dit was echt de perfecte afsluiter op deze onvergetelijke dag! Eenmaal op onze kamer was deze volledig versierd met bloemblaadjes, de grond, het bed, de rand van het bad werkelijk overal lagen schitterende bloemen! En er stond een lekkere fles champagne voor ons klaar! Kortom een superromantische binnenkomst in onze kamer!

Wij zijn ontzettend blij, dat wij hebben besloten om helemaal samen te trouwen op Mauritius. Wij willen bij deze Anneke ook heel erg bedanken voor alles wat zij voor ons heeft geregeld en voor de vele vragen die zij iedere keer weer duidelijk kon beantwoorden! Trouwen op Mauritius is een ervaring die wij iedereen kunnen aanraden!

Charlene en Ronald

 

Kies uit ons gastenboek

anvrsgr

wedding video corner

our wedding