Home Hoe werkt het

Hoe werkt het

E-mailadres Afdrukken PDF

Bij trouwen in het buitenland zijn er grenzeloos veel mogelijkheden. Kijk rustig rond op onze website en laat je verrassen door de vele mogelijkheden. Hieronder vind je in globale stappen onze werkwijze:

 

Stap1

Hebben jullie vragen over de verschillende mogelijkheden of willen jullie geheel vrijblijvend een offerte ontvangen, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel ons op 078-6170820.

Het is ook mogelijk om jullie uitgebreid te laten informeren in een persoonlijk gesprek. Graag nodigen wij jullie uit op ons kantoor in Dordrecht tijdens kantooruren, op zaterdag of in de avonduren. Omdat we alle tijd voor jullie willen nemen, werken wij alleen op afspraak.

Stap 2

Nadat wij één of meerdere reisvoorstellen hebben gemaakt gaan we de gehele reis reserveren. Na reservering van de trouwreis krijgen jullie een uitgebreid informatiepakket van ons. Daarin zit o.a. een overzicht van de documenten die wij graag van jullie ontvangen. Wij gaan daarmee alle papieren in orde maken zodat jullie kunnen trouwen in het buitenland.

Stap 3

Ongeveer 10 dagen voor vertrek krijgen jullie alle documenten en reisbescheiden thuis gestuurd. Na terugkomst in Nederland verzorgen wij voor jullie de legalisatie en overige papierwerk zodat jullie trouwakte rechtsgeldig is. Daarna wordt het huwelijk in Nederland ingeschreven en krijgen jullie (indien gewenst) een Nederlands trouwboekje.

Renewal of the Vows

Al getrouwd? Dan kunnen jullie de trouwgelofte opnieuw in het buitenland uitspreken. De Renewal of the Vows bieden wij op veel bestemmingen aan.


World Wide Weddings is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor jullie zekerheid!

 

Bij World Wide Weddings staat het bruidspaar centraal. Niets is ons te veel, wij doen er alles aan om jullie een prachtige trouwreis en onvergetelijke trouwdag te bezorgen.

 

 

anvrsgr