Home
  • TIP

  • bestemming v.d. maand

  • top 3

park-schipholAuto parkeren bij Schiphol. Dat regelen we ook!

 

Trouwen-in-mexicoMexico: Trouwen op een prachtig wit zandstrand, een luxe hotel van alle gemakken voorzien en dan ook nog eens allerlei interessante beziens-waardigheden. Dat biedt Mexico! Lees meer...

trouwen-in-nederlandOnze top 3 van trouwbestemmingen ziet er als volgt uit: nummer 1: Curaçao, op de voeten gevolgd door Aruba en op 3 het prachtige tropische eiland Mauritius

 

Trouwen in een stad

Kijk hier naar onze selectie van steden om in te trouwen......

 

Trouwen op het strand

Kijk hier naar heerlijke stranden om op te trouwen...

 

Avontuurlijk trouwen

Voor wie trouwen nog niet avontuur genoeg is. Hier nog meer....

 

Waar kun je trouwen?

Zoek op onze wereldkaart naar je favoriete trouwbestemming....

World Wide Weddings nieuws

logo klm

KLM breidt aantal vluchten naar Curaçao uit

Met ingang van 17 november 2014 breidt KLM het aantal rechtstreekse vluchten naar Curaçao uit. Vanaf deze datum voert de luchtvaartmaatschappij negen wekelijkse vluchten uit, waarvan zes rechtstreeks. De extra vluchten worden op maandag en woensdag uitgevoerd . Daardoor kunnen wij nog beter voor jullie een flexibele trouwreis naar deze mooie bestemming regelen.

 
divi-aruba-all-inclusive

Luxe suites in Divi Aruba

Hotel Divi Aruba All Inclusive heeft het aanbod aan kamers uitgebreid met de luxe 2-bedroon oceanfront suites: 2 slaapkamers met ieder een eigen badkamer en een woonkamer. Geschikt voor totaal 5 personen. Genieten van een prachtig uitzicht over zee en bij het schitterende zandstrand van Aruba. Deze geweldige accommodatie kan natuurlijk ook via World Wide Weddings geboekt worden.

Lees meer...
 
blvd

Curaçao wordt steeds gezelliger!

Onlangs is vlakbij het Sea Aquarium Beach de ‘Curaçao Beach Boulevard’ geopend. Een plek waar strand, shoppen, dineren en uitgaan samenkomen.  Een unieke gelegenheid voor lokale bewoners en toeristen om elkaar te ontmoeten. Klik hier voor meer.

 
trouwen-cruising

Trouwen en cruisen: een bijzondere combinatie

En deze combinaties maakt World Wide Weddings graag voor jullie! Zoals trouwen in Venetië en daarna aan boord voor een ontdekkingsreis door het Middellandse Zeegebied. Of tijdens een cruise door het Caribisch gebied elkaar op Aruba het JA-woord geven. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te nemen.

 
dreamliner-arkefly

Met de Dreamliner naar Aruba, Bonaire en/of Curaçao

Vanaf juli 2014 wordt vliegen naar deze bestemmingen nog comfortabeler met de nieuwe Boeing 787 Dreamliner van ArkeFly. En natuurlijk kun je dit ook boeken via World Wide Weddings! Hier is alvast even een voorproefje.

 
Pagina 1 van 20

Volg ons op:

facebook flickryoutube twitter       
left-banner-trouwen

logo wwtravels


Hoe ga jij trouwen?

Krijg de smaak te pakken met deze selectie
images/resized/images/stories/slideshows//fp01_75_75.jpgimages/resized/images/stories/slideshows//fp02_75_75.jpgimages/resized/images/stories/slideshows//fp03_75_75.jpgimages/resized/images/stories/slideshows//fp04_75_75.jpgimages/resized/images/stories/slideshows//fp05_75_75.jpgimages/resized/images/stories/slideshows//fp06_75_75.jpg
Klik hier voor meer trouwfoto's

Uit ons gastenboek

Wij zijn 14 september 2007 in Las Vegas getrouwd. Helemaal Vegas style, met limo en al.
Anneke had voor ons ook een fotograaf geregeld en we kregen een dvd mee van de ceremonie.
Samen met het mooie weer, was het een geweldige dag. Heerlijk met z'n 2tjes. Er werd veel...
Lees meer...

anvrsgr

banner-WIT-220px
 

TPW-logo-RGB-lowres

 

banner-bruid-en-bruidegom-www


laatste nieuws

meest gelezen