Home
  • TIP

  • bestemming v.d. maand

  • top 3

trouwen-cruising2Trouwen combineren met cruisen? We hebben diverse mogelijkheden, dus neem gerust contact op.

trouwen-golden-gateSan Francisco: Trouwen met op de achtergrond de beroemde Golden Gate Bridge, wij regelen het! Lees meer…

trouwen-in-nederlandOnze top 3 van trouwbestemmingen ziet er als volgt uit: nummer 1: Curaçao, op de voeten gevolgd door Aruba en op 3 het prachtige tropische eiland Mauritius

 

Trouwen in een stad

Kijk hier naar onze selectie van steden om in te trouwen......

 

Trouwen op het strand

Kijk hier naar heerlijke stranden om op te trouwen...

 

Avontuurlijk trouwen

Voor wie trouwen nog niet avontuur genoeg is. Hier nog meer....

 

Waar kun je trouwen?

Zoek op onze wereldkaart naar je favoriete trouwbestemming....

World Wide Weddings nieuws

blvd

Curaçao wordt steeds gezelliger!

Onlangs is vlakbij het Sea Aquarium Beach de ‘Curaçao Beach Boulevard’ geopend. Een plek waar strand, shoppen, dineren en uitgaan samenkomen.  Een unieke gelegenheid voor lokale bewoners en toeristen om elkaar te ontmoeten. Klik hier voor meer.

 
trouwen-cruising

Trouwen en cruisen: een bijzondere combinatie

En deze combinaties maakt World Wide Weddings graag voor jullie! Zoals trouwen in Venetië en daarna aan boord voor een ontdekkingsreis door het Middellandse Zeegebied. Of tijdens een cruise door het Caribisch gebied elkaar op Aruba het JA-woord geven. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te nemen.

 
dreamliner-arkefly

Met de Dreamliner naar Aruba, Bonaire en/of Curaçao

Vanaf juli 2014 wordt vliegen naar deze bestemmingen nog comfortabeler met de nieuwe Boeing 787 Dreamliner van ArkeFly. En natuurlijk kun je dit ook boeken via World Wide Weddings! Hier is alvast even een voorproefje.

 
123

TOP 3 trouwbestemmingen gewijzigd!

De nieuwe Top 3 van trouwbestemmingen ziet er nu als volgt uit: Curaçao staat nog steeds op 1, Aruba is opgeklommen naar de tweede plaats en Mauritius is nu derde. Sterk in opkomst zijn Venetië, Kos en Las Vegas. En natuurlijk allemaal te boeken via World Wide Weddings! Kijk bij de verschillende bestemmingen naar ons aanbod, we horen het graag als we voor je aan de slag kunnen.

 
homohuwelijk

Trouwen op Malta nu ook voor homostellen

Onlangs is op Malta de wet goedgekeurd die het mogelijk maakt voor homostellen om een wettig rechtsgeldig huwelijk te sluiten. En dus kan World Wide Weddings nu ook voor Nederlandse homostellen een legaal huwelijk op dit mooie eiland regelen. Klik hier voor meer informatie over onze trouwarrangementen.

 
Pagina 1 van 19

Volg ons op:

facebook flickryoutube twitter       
left-banner-trouwen

logo wwtravels


Hoe ga jij trouwen?

Krijg de smaak te pakken met deze selectie
images/resized/images/stories/slideshows//fp01_75_75.jpgimages/resized/images/stories/slideshows//fp02_75_75.jpgimages/resized/images/stories/slideshows//fp03_75_75.jpgimages/resized/images/stories/slideshows//fp04_75_75.jpgimages/resized/images/stories/slideshows//fp05_75_75.jpgimages/resized/images/stories/slideshows//fp06_75_75.jpg
Klik hier voor meer trouwfoto's

Uit ons gastenboek

Onze droom is uitgekomen! Na een rondreis door Zuid Afrika zijn we op 24 oktober getrouwd op Mauritius, op het prachtige strand van Hotel Le Telfair.
Een echte aanrader voor iedereen die op een andere manier wil trouwen of ,zoals wij, romantisch met z'n tweetjes.

Caroline heeft ons al het regelwerk...
Lees meer...

anvrsgr

banner-WIT-220px
 

TPW-logo-RGB-lowres

 

banner-bruid-en-bruidegom-www


laatste nieuws

meest gelezen