Home Malta

Malta

E-mailadres Afdrukken PDF

malta

In het hart van de Middenlandse Zee, tussen Sicilië en Tunesië, ligt de Maltezer Archipel. Sinds duizenden jaren is dit de plaats waar de wegen van de oude en moderne zeevarenden elkaar kruisen. Een groot aantal culturen heeft dan ook onuitwisbare sporen achtergelaten. De eilanden Malta, Gozo en Comino dienden de mens meer dan 7000 jaar als verblijfplaats, voedselvoorziening en als toevluchtsoord.

Het unieke van Malta is dat een aanzienlijk deel van het rijke verleden van deze archipel nog zo duidelijk herkenbaar is. In vergelijking met andere landen heeft Malta een verbazingwekkend groot aantal monumenten op de werelderfgoedlijst. Zo is een bezoek aan Mdina en de imponerende vestingwerken rondom Valletta een must.

Hierna staan een paar hotels die wij voor jullie hebben uitgezocht omdat ze erg mooi en romantisch zijn. Oftewel een prima keuze om jullie trouwvakantie door te brengen, hebben jullie zelf een ander hotel in gedachten, laat het ons weten en wij informeren jullie graag over de mogelijkheden.