Home Mauritius

Trouwen op Mauritius

E-mailadres Afdrukken PDF

View the embedded image gallery online at:
http://www.worldwideweddings.nl/mauritius#sigProGalleria81dd413c5f

Parelwitte stranden omspoeld door een diepblauwe zee

Een tropisch eiland in de Indische Oceaan met een erg vriendelijk bevolking, groene bergen, culturele bezienswaardigheden en de allerbeste hotels van de wereld. De geschiedenis van Mauritius leert ons dat in 1598 een V.O.C. schip met admiraal Wybrandt van Warwyck het land claimde uit naam van Maurits van Nassau. Ruim een eeuw heerste de Nederlanders over Mauritius. Echter in 1710 verlieten de laatste Nederlanders het eiland. Na de Fransen en Britten die het bezetten is Mauritius sinds 1968 onafhankelijk en trad het toe tot het Britse Gemenebest. De officiële voertaal is Engels maar de bevolking spreekt veelal Frans en Creools onder elkaar. Tegenwoordig is na suiker en textiel het toerisme een belangrijke bron van inkomen. Het eiland kent een bloeiende economie en kent bijna geen werkeloosheid.

Mauritius staat ook erg bekend om zijn keuken vol met exotische gerechten. Het is namelijk een verzameling van allemaal culturen die daar ooit hebben gewoond. Jullie vinden in de gerechten terug invloeden uit China, India, Afrika en Europa. Veel vers fruit, kruiden en vis maken deel uit van vele gerechten.Welk hotel jullie ook gaan kiezen op Mauritius ze zijn stuk voor stuk geweldig en overal zullen jullie het middelpunt zijn. Service staat bij alle hotels hoog in het vaandel.
Trouwen kan in combinatie met elk willekeurig hotel. Graag adviseren wij jullie bij de hotelkeuze en het samenstellen van een trouwarrangement.

De genoemde hotels geven een indicatie van de mogelijkheden. Hebben jullie echter een ander hotel in gedachten, laat het ons weten en we gaan voor jullie na wat de trouwmogelijkheden zijn.