Home Oostenrijk
E-mailadres Afdrukken PDF

View the embedded image gallery online at:
http://www.worldwideweddings.nl/oostenrijk#sigProGalleriae17299cd2c

Een van onze winter trouwbestemmingen bieden wij aan in Oostenrijk. Oostenrijk is bij vele Nederlanders toch een favoriet land om op wintersport te gaan. Dit komt mede door de vriendelijke en gastvrije bevolking. Als jullie ervoor kiezen om elkaar in Oostenrijk het JA-woord te geven dan zal dit ook voorop staan. Iedereen zal zijn medewerking verlenen om er een zeer geslaagde trouwdag van te maken.

In samenwerking met onze lokale wedding coördinator bieden wij het trouwarrangement aan in Zell am See, Kaprun, Kitzbühl, Mondsee, St. Wolfgang en Salzburg.

Zell am See is een wintersportplaats die ook nog eens een keer een schitterend stadhuis heeft waar ze trots op mogen zijn. Kasteel Rosenberg is een van de oudere gebouwen in Zell am See en doet nu dienst als gemeentehuis.

“See und Schnee das ganze Jahr“ zoals de Oostenrijkers de streek zelf ook wel noemen. Europa Sportregion is de wintersportregio waar geheel Europa elkaar treft. Een bevroren Zellersee nodigt uit tot het maken van schaats- en langlauftochten. De Schmittenhohe kent een scala aan afdalingen en kan sneeuwzeker genoemd worden. En na een dag heerlijke wintersporten is het hier prima après skiën.

Het gemoedelijke en dorpse karakter van Kaprun trekt jaarlijks vele fanatieke skiërs. Vanuit het dorp bereik je in ca. 10 minuten rijden de skilift die je naar de gletsjer van de Kitzsteinhorn (tot 3.020 m) brengt. Hier kan het gehele jaar door worden geskied.

Salzburg wordt beschouwd als één van de mooiste steden van Europa en is terecht trots op zijn schitterend bewaard gebleven histrorische centrum. Als geboorteplaats van Wolfgang Amadeus Mozart heeft de stad een reputatie op muziekgebied hoog te houden: dit komt nog steeds tot uiting in de wereldberoemde Festspiele.
Barokke paleizen zoals Slot Hellbrunn, ooit het bezit van Sissi's zoon Rudolf, Slot Mirabell met de prachtige Mirabell tuin en Slot Leopoldkron. Wandel door de Getreidegasse, de belangrijkste straat van Salzburg en geniet van de prachtige gevels en gebouwen. Een romantische stad om nooit te vergeten.

 

anvrsgr

Meer weten ?

Vraag hier informatie

email-button

of bel 078-6170820