Home Sint Lucia

Trouwen op Sint Lucia

E-mailadres Afdrukken PDF

st-lucia

Trouwen op Sint Lucia. Niet voor niets is Sint Lucia een geliefde bestemming in de oostelijke Caribbean. Prachtige zandstranden, afgelegen zee-inhammen, vulkanische rotsformaties, heldere bergriviertjes, uitgestrekte bananenplantages en dromerige dorpjes, al deze schoonheden vinden jullie terug op St. Lucia.

De meeste hotels en appartementen zijn te vinden aan de noordwest kant van het eiland. De luchthaven is ook aan de westkant gelegen oftewel vanaf de luchthaven zijn jullie zo op jullie vakantieadres! Het eiland heeft hele mooie zandstranden maar het is ook zeker de moeite waard om het eiland te gaan verkennen. Jullie kunnen dit doen met een huurauto of ervoor kiezen om deel te nemen aan de georganiseerde excursies. Er zijn excursies naar o.a. Pigeon Island National Park, Morne Fortune, Marigot Bay, de vulkaan “La Soufrière" of Diamond Falls met de Minerals Baths.

Het klimaat op St.Lucia is ideaal. Het gehele jaar door is de middagtemperatuur tussen de 27 en 30 graden. St.Lucia is een groen eiland en dat zou niet kunnen als er niet af en toe een tropische regenbui zou vallen, maar hele dagen regen komen niet voor.

 

anvrsgr

Meer weten ?

Vraag hier informatie

email-button

of bel 078-6170820