Home Wat doen we Over Worldwide Weddings

Over World Wide Weddings

E-mailadres Afdrukken PDF

World Wide Weddings is de specialist in het organiseren van trouwreizen naar het buitenland.
Met veel enthousiasme zetten de specialisten van World Wide Weddings al geruime tijd hun ervaring, professionaliteit en creativiteit in, om mensen de mooiste tijd van hun leven te bezorgen.

Bij het trouwen in het buitenland, komt immers veel kijken. Denk onder andere eens aan het op tijd binnenkrijgen van de benodigde papieren, het regelen van de juiste locatie en de fotograaf etc, etc.

World Wide Weddings heeft de juiste ervaring en kennis in huis en neemt jullie deze voorbereidingen graag uit handen. De aandacht kan dan weer gericht worden op het belangrijkste moment. Het geven van jullie ja-woord.

World Wide Weddings is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor jullie zekerheid!

Verzekeringen, regel het via de specialist!

Een goede reis- en/of annuleringsverzekering mag niet ontbreken bij het regelen van de mooiste dag van jullie leven. Naast deze reis- en annuleringsverzekering bieden wij exclusief voor onze klanten de ’bruiloftverzekering in het buitenland’. Een zorgeloze bruiloft begint met de bruiloftverzekering van World Wide Weddings. Want hiermee is je bruiloft optimaal verzekerd tegen annuleren, uitstel, onderbreking en bijna alles waardoor de bruiloft niet kan doorgaan.

 

anvrsgr