Home Wat doen we World Wide Weddings nieuws

World Wide Weddings nieuws

WWW op Love & Marriage beurs

E-mailadres Afdrukken PDF

lovemarriage_250px

Op 9 en 10 maart a.s. wordt in de Jaarbeurs/Utrecht de Love & Marriage beurs georganiseerd en natuurlijk heeft ook World Wide Weddings een stand op deze beurs vol romantiek.

Kom gerust langs als je meer wilt weten over trouwen in het buitenland of over een mooie huwelijksreis. Ons standnummer is A25.

 

Lees meer...
 

Bij een bruiloft hoort…. taart!

E-mailadres Afdrukken PDF

taart

Caroline en Anneke werden verrast met een overheerlijke traktatie van Steven en Iris, die op 1 juli 2011 op het strand van Blaauw Baai getrouwd zijn. Hartelijk dank, we hebben er van gesmuld!

Wil je weten hoe hun trouwdag verlopen is? Kijk dan in ons gastenboek.

 

BNN Today en trouwen in het buitenland

E-mailadres Afdrukken PDF

bnn-today-detail

Woensdagavond 13 april informeerde Floortje Dessing bij Anneke naar de (on)mogelijkheden van trouwen in het buitenland.

Luister mee!

Lees meer...
 

Boek een limousine!

E-mailadres Afdrukken PDF

limo

Je huwelijks- of trouwreis in stijl beginnen? World Wide Weddings biedt jullie de mogelijkheid om een limousine te boeken voor het vervoer naar Schiphol. Zo wordt ook de start van jullie reis al een sprookje! Neem gerust contact op als je hier mee over wilt weten.

 

'Oscar' voor Resort Aitutaki

E-mailadres Afdrukken PDF

Pacific-Resort-Aitutaki-250px

Hotel Pacific Resort Aitutaki op de Cook Islands is voor de derde opeenvolgende keer gekozen tot 'World's Leading Boutique Island Resort', ook wel de Oscar van de hotelwereld genoemd! World Wide Weddings is er dan ook trots op dit hotel aan te kunnen bieden als schitterende trouwlocatie of als romantisch verblijf voor een huwelijksreis. Klik hier.

 

Award voor Air Mauritius

E-mailadres Afdrukken PDF

air-mauritius

De World Travel Award in de categorie Indian Ocean's Leading Airline is gewonnen door Air Mauritius. De World Travel Award is de meest prestigieuze prijs in de internationale reisbranche. World Wide Weddings maakt al jaren graag gebruik van Air Mauritius voor haar trouwarrangementen op Mauritius. Kijk hier.

 

WWW agent Sri Lanka wint prijs

E-mailadres Afdrukken PDF

Aitken-Spence-Travel-logo

Onze agent op Sri Lanka, Aitken Spence Travels en dochterbedrijf Ace Travel & Conventions ontvingen voor de derde achtereenvolgende keer awards

Lees meer...
 

Trouwen op Curaçao populair

E-mailadres Afdrukken PDF

curacao-trouwen

In een interview met Prya Bisambhar voor de Wereldomroep wordt Anneke Roelofs van World Wide Weddings gevraagd naar de reden voor de populariteit van Curaçao als trouwbestemming.

Luister hier naar het interview.

 

 

anvrsgr